Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry a dat în judecată două tabloide britanice

Prințul Harry a dat în judecată două tabloide britanice

de Redactia Tvmania

După ce Ducii de Sussex au anunțat că vor da în judecată agenția de presă care scrie pentru publicația britanică Daily Mail, încă două publicații britanice extrem de cunoscute au fost date în judecată de către Prințul Harry pe motiv că i-ar fi încălcat viața privată și i-ar fi interceptat în mod ilegal mesajele vocale. Mai precis, este vorba de publicațiile The Sun și The Mirror.

Acest lucru vine la doar câteva zile după ce Prințul Harry, alături de soția sa, Meghan Markle au dat în judecată The Mail of Sunday după ce ziarul a făcut publică o scrisoare privată a Ducesei de Sussex.

Palatul Buckingham a confirmat pentru BAZAAR.COM faptul că cererile au fost depuse în numele Ducelui de Sussex, însă nu au făcut mai multe comentarii pe seama acestui subiect. Specificul înregistrărilor judecătorești care au fost raportate pentru prima dată de către Byline Investigations nu au fost dezvăluite, însă plângerile au fost depuse la Înalta Curte de către avocații Prințului Harry la Clintons LLP pe data de 27 septembrie, înainte ca Ducele și Ducesa de Sussex să anunțe procesul împotriva publicației DailyMail.

Experții consideră faptul că aceste acuzații fac referire la o serie de interceptări ilegale din anii 2000, care au afectat familia regală britanică. Un astfel de incident în care a fost implicat Prințul William a condus la un scandal mult mai mare, potrivit The Guardian.

Prințul Harry și Meghan Markle anunță că vor da în judecată un tabloid britanic

În urmă cu doar câteva zile, Prințul Harry a comparat modul prin care presa o critică pe soția sa, Meghan Markle, cu modul în care a fost criticată și pe mama sa, Prințesa Diana. 

„Chiar dacă această acțiune nu este cea mai sigură, este cea corectă. Cea mai mare teamă a mea este să nu se repete istoria. Am văzut ce se întâmplă atunci când este criticată o persoană pe care o iubesc până în punctul în care nu mai e tratată precum o persoană reală. Mi-am pierdut mama și aucm privesc cum soția mea este victima acelorași forțe puternice,” a declarat Prințul Harry, făcând referire la tragicul accident în care Prințesa Diana și-a pierdut viața.

 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton