; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul harry (1)

Prințul Harry a adus un omagiu mamei sale, Prințesa Diana

02 July 2020

Pe 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani, motiv pentru care Prințul Harry i-a adus un omagiu în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ce-i poartă numele, organizată anul acesta în mediul online din cauza pandemiei. 

În discursul său, acesta a vorbit despre tinerii care luptă împotriva rasismului și a nedreptății și a spus că mama sa ar fi luptat pentru asta dacă ar mai fi fost în viață.

„Soția mea, Meghan Markle, a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic', a declarat Prințul Harry, care și-a început discursul spunând cât de mândră ar fi fost mama sa de toți acești tineri care iau acțiune.

Fiul Prințesei Diana a mai adăugat:

 „Faceți cu toții o muncă atât de incredibilă și, într-un moment de mare incertitudine, ați găsit puterea și inspirația din interiorul dvs. pentru a face un semn pozitiv asupra lumii și îmi place că premiul Prințesa Diana este capabil să vă ajute să o faceți. (…) Ca mulți dintre voi, ea nu a luat niciodată traseul ușor, nici traseul popular, nici cel confortabil – dar a stat pentru ceva și s-a ridicat pentru cei care au nevoie de ea.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare