Homepage  / Vedete străine

Prințul George a împlinit 11 ani. Kate Middleton, imagine specială cu fiul ei cel mare

Prințul George a împlinit 11 ani. Kate Middleton, imagine specială cu fiul ei cel mare
14

de Roxana Mirea,

Prințul George a împlinit 11 ani, iar mama lui, Kate Middleton, nu s-a abătut de la tradiție. Este cunoscut faptul că, de fiecare dată când este ziua de naștere a copiilor ei, soția lui William publică un portret special cu micuții. Iată ce portret superb i-a realizat acum sărbătoritului. 

Prințul George a împlinit 11 ani 

Prințul George poartă un costum la împlinirea vârstei de 11 ani într-un nou portret alb-negru realizat de mama sa, Kate Middleton. Tânărul membru al familiei regale a împlinit luni, 22 iulie, 11 ani, iar mama sa a făcut public un nou portret. Este cunoscut faptul că soția prințului William publică un portret special cu copiii ei de ziua de naștere a acestora. 

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit imaginea pe canalele lor oficiale de socializare, cu urări de bine pentru prințul George. În fotografia alb-negru, George zâmbește în fața camerei, purtând un costum negru clasic și o cămașă albă cu un nasture deschis în partea de sus. De asemenea, și în acest nou portret, se vede asemănarea izbitoare dintre tânărul prinț și tatăl său, prințul William.

„Îi urăm prințului George o aniversare fericită de 11 ani astăzi!”, se arată în descriere, unde este precizat faptul că portretul a fost realizat de către Kate Middleton.  

Cu toate că imaginea cu prințul George a făcut deja înconjurul lumii, este posibil ca unii fani regali să fi ratat un mic detaliu, după ce fotografia alb-negru a fost încărcată pe contul oficial de Instagram al lui William și Kate. Se pare că imaginea este, de fapt, o versiune ușor modificată (prin decupare) a fotografiei originale. Cu alte cuvinte, în imaginea originală, mâinile lui George ar fi fost vizibile, scrie hellomagazine.com.

Versiunea completă a fost încărcată pe Instagram Stories, de unde reiese faptul că adolescentul regal poartă, de fapt, o brățară a prieteniei pe încheietura mâinii stângi. Potrivit sursei citate, Palatul Kensington a refuzat să dezvăluie cine i-a dăruit accesoriul lui George.

Mama sa a făcut fotografia la începutul acestei luni în Windsor.

În conformitate cu noul precedent pe care l-au stabilit pentru cea de-a noua aniversare a Prințesei Charlotte, în mai, și pentru cea de-a șasea aniversare a Prințului Louis, în aprilie, William și Kate au postat imaginea direct pe rețelele de socializare în ziua specială a lui George, la 22 iulie, mai degrabă decât sub embargo pentru presă, așa cum era tradiția.

Cine este Prințul George

George este cel mai mare copil al lui Kate și al Prințului William, care s-au căsătorit în 2011. Împreună, îi mai au pe Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și pe Prințul Louis, în vârstă de 6 ani.  

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Prințul George, timp de calitate cu tatăl său 

La începutul acestei luni, George și William s-au bucurat de o zi tată-fiu la meciul Euro Final din Berlin, Germania, în timp ce Kate și Charlotte au participat la Wimbledon în Londra. La un moment dat, William a fost văzut aplecându-se la nivelul lui George, în timp ce împărtășeau un moment și discutau despre meci, care în cele din urmă a fost câștigat de Spania cu 2-1.   

Între timp, ieșirea lui Kate cu fiica ei a marcat a doua sa apariție publică de la anunțarea diagnosticului de cancer, în martie.  

Anul trecut, expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru ET că viața lui George este „surprinzător de normală”.  „George este absolut conștient de rolul care îl așteaptă”, a spus ea. „Știe că tatăl său va fi următorul rege și, după aceea, el va fi încoronat rege. Cine știe cum va arăta peisajul atunci, dar el este absolut conștient de destinul său.”   

În același timp, William și Kate nu vor să-l împovăreze cu acea greutate a responsabilității cu privire la viitorul său rol. Deci, cred că ceea ce încearcă să facă este să-l crească cu acest echilibru de normalitate.”  

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton