Homepage  / Vedete străine

Prințul George a împlinit 10 ani. Detaliu inedit de la fotografia lui aniversară care a atras atenția tuturor

Prințul George a împlinit 10 ani. Detaliu inedit de la fotografia lui aniversară care a atras atenția tuturor
8

de Redactia Tvmania,

Prințul George, fiul cel mare al prințului William, a împlinit vârsta de 10 ani pe 22 iulie. Așa cum și-au obișnuit fanii, prințesa și prințul de Wales au continuat tradiția anuală de a publica o fotografie aniversară cu sărbătoritul.

Potrivit palatului Kensington, fotografia a fost realizată în Windsor la începutul acestei luni, pe treptele palatului, de fotograful Millie Pilkington, ci nu de Kate Middleton, așa cum a făcut în ultimii ani.

Printul George, alaturi de Printul William si fratii lui, Charlotte si LouisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Noua imagine cu prințul George a surprins pe toată lumea. Deși are doar 10 ani, acesta se transformă într-un adevărat adolescent, arătând mai matur ca niciodată. Noua imagine arată un George care parcă a crescut peste noapte, diferența față de cea de anul trecut fiind evidentă. Prințul George este surprins zâmbind, în timp ce stă pe trepte purtând o cămașă cu nasturi și pantaloni lungi, iar fanii au remarcat imediat asemănarea izbitoare cu tatăl său.Mai mult, fiul cel mare al lui William pare că și-a luat în serios deja rolul de moștenitor al coroanei britanice.

Prințul George este al doilea în linia de succesiune la tron

Mesajele de „La mulți ani” de la fanii familiei regale britanice au început să curgă imediat, care au ținut să precizeze că băiatul seamănă uluitor cu tatăl lui. Mai mult, alții au remarcat că George a moștenit de la Prințul William, nu doar trăsăturile, ci și înălțimea, remarcând că este „destul de înalt pentru vârsta de 10 ani”.

Kate Middleton era cea care făcea pozele anuale cu copiii ei de ziua lor. Prințesa de Wales este pasionată de fotografie și adora să-și fotografieze micuții în cele mai importante momente din viața lor, cum ar fi zilele de naștere, prima zi de grădiniță sau de școală. Însă, în acest an, Kate a renunțat la această tradiție. De când a murit regina Elisabeta a II-a și a devenit prințesă de Wales, se pare că soția prințului William a renunțat la acest hobby. Ea l-a angajat pe fotograful Millie Pilkington pentru a realiza fotografiile cu prințul George de ziua lui de naștere, așa cum s-a întâmplat și în aprilie de ziua prințului Louis sau în luna mai, de ziua prințesei Charlotte.

Prințul George este nepotul regelui Charles şi este al doilea în linia de succesiune la tron, după tatăl său, prinţul William.

Foto: Profimedia/Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton