; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Charles William Harry Trash Promo 02

Prințul Charles și William au vorbit pentru prima oară cu Harry, după scandal. Lucrurile nu par să se îndrepte

16 March 2021

Prințul Harry a vorbit cu fratele său William și tatăl Charles în weekend pentru prima dată după interviul ducelui și ducesei de Sussex găzduit de Oprah Winfrey, scrie DailyMail.

Se pare că William aștepta această conversație, după ce în urmă cu câteva zile spunea presei că urmează să vorbească cu fratele său. O prietenă apropiată al lui Meghan Markle, Gayle King a dezvăluit presei că acest lucru s-a și întâmplat. 

 

Cu toate acestea, ea a susținut că discuțiile purtate de cei trei nu au fost „productive' și că Harry și Meghan erau dornici ca „familia regală să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială'.

„Ei bine, nu încerc să dau știri, dar de fapt i-am sunat pentru a vedea cum se simțeau și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său  și cu tatăl său. Cuvântele care au descris acele conversații au fost următoarele: nu au fost productive. Dar sunt bucuroși că au început cel puțin o conversație. Și cred că ceea ce îi deranjează încă este că palatul continuă să spună că vor să rezolve problema în mod privat, dar totuși apar aceste povești false care sunt foarte disprețuitoare împotriva lui Meghan.

Nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan, în acest moment. Și cred că este frustrant pentru ei să vadă că este o conversație rasială despre Familia Regală, atunci când tot ce și-au dorit tot timpul a fost ca regala să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială . Și până când nu vor putea recunoaște acest lucru, cred că va fi greu să meargă mai departe. Dar amândoi vor vindecare în această familie. La sfârșitul zilei, aceasta este familia lui Harry', a declarat Gayle King. 

Joi, prințul William a apărat Familia Regală, spunând că „nu este o familie rasistă' în timp ce se afla într-o vizită la o școală din estul Londrei, adăugând că nu a vorbit cu Harry în acea etapă, la patru zile după interviu.

În tot acest timp, Palatul Buckingham a instruit o firmă de avocatură externă să asiste la investigarea acuzațiilor de intimidare formulate împotriva lui Harry și Meghan, avocații cuplului negând orice acțiune greșită.

Comentariile doamnei King au venit în aceeași zi în care bunicul lui Harry, ducele de Edinburgh, s-a reunit cu regina la castelul Windsor după ce a fost externat.

De asemenea, William și Harry ar fi putut discuta despre dezvelirea unei statui pentru mama lor, prințesa Diana, care este programată de Palatul Kensington în iulie. Frații urmează să se întâlnească față în față la evenimentul de la Londra pentru prima dată de când Harry a părăsit Marea Britanie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare