; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto art charles

Prințul Charles şi soția sa, Camilla, au sărbătorit 15 ani de căsătorie

10 April 2020

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au marcat aniversarea a 15 ani de căsătorie oferind publicității un nou portret de familie realizat la reşedinţa de la Birkhall, acolo unde cei doi se află în autoizolare.

Prinţul Charles a trecut printr-o perioadă delicată după ce a stat şapte zile în izolare în urma diagnosticării cu noul virus. Din fericire soția sa Camilla, care a fost testată negativ pentru COVID-19, s-a autoizolat timp de două săptămâni, în conformitate cu recomandările. În prezent cuplul regal se află în stare bună de sănătate

Fotografia realizată miercuri dimineaţă – cu o zi înainte de aniversarea lor – îi înfăţişează pe cei doi zâmbitori, aşezaţi unul lângă altul în pridvorul reşedinţei din Scoţia, cu cei doi câini Jack Russell, Bluebell şi Beth, în braţe.


Ambii câini au fost salvaţi de la adăpostul Battersea Dogs and Cats Home, unde Camilla este patron regal. 
Cei doi s-au căsătorit la Guildhall Windsor la data de 9 aprilie 2005, după o relaţie de peste 30 de ani. Ceremonia civilă a fost urmată de o ceremonie religioasă, la Capela St George de la Castelul Windsor. Cuplul şi-a petrecut luna de miere la reşedinţa de la Birkhall.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare