; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printul Charles

Prințul Charles face dezvăluiri din perioada izolării: „Chiar vrei să le oferi oamenilor o îmbrățișare”

05 June 2020

Prințul Charles al Regatului Unit al Marii Britanii a vorbit pentru prima dată pe larg, într-un interviu televizat, despre experiența sa cu Covid-19.

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a acordat interviul pentru Sky News, care a creat o nouă serie, After The Pandemic: Our New World. Acesta a vorbit din intimitatea locuinței familiei regale din Aberdeenshire, Birkhall, și a povestit cât de norocos s-a simțit.

„Am fost norocos și am scăpat de asta destul de ușor. Dar am avut-o, așa că înțeleg prin ce trec oamenii. Sunt în mod special empatic cu cei care și-au pierdut oameni dragi și care nu au putut să fie alături de ei în acele momente. Acesta trebuie să fie cel mai îngrozitor lucru', a mai spus Prințul. „Dar ca să prevenim ca acest lucru să se întâmple multor alți oameni, sunt hotărât să găsesc o modalitate prin care să scăpăm de asta.'

Prințul Charles a vorbit despre experiența sa cu Covid-19, după ce a fost diagnosticat în luna martie a acestui an, în Aberdeenshire. El a experimentat numai simptome ușoare și a putut continua să lucreze de acasă pe parcursul bolii.

„Nu pot să vă spun cât de mult empatizez cu modul în care toată lumea care a făcut față acestor vremuri incredibil de provocatoare. Știu că mulți oameni au avut parte de agonia de a-i pierde pe cei dragi și de uimirea și anxietatea care au făcut parte din această experiență.'

Acesta a mai spus că distanțarea de familia sa a fost un lucru „teribil de trist'. 

 

„Nu l-am mai văzut de mult timp pe tatăl meu care va împlini 99 de ani săptămâna viitoare', a declarat Charles joi pentru Sky News, adăugând că a fost distant și de cei patru nepoți ai săi – cei trei copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton, prințul George , 6 ani, prințesa Charlotte, 5 ani, și prințul Louis, 2 ani, dar și de fiul  prințului Harry , Archie – de ceva vreme.

„Așa că am făcut FaceTime, [totul] este foarte bine, dar … este foarte trist”, a recunoscut el. „Să nu mai vorbim de prieteni'. „Dar vreau să spun că, din fericire, le poți vorbi pe telefoane', a adăugat el, referindu-se la apeluri video. „Dar nu este același lucru, nu? Vrei să le oferi oamenilor o îmbrățișare.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare