; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlene şi Prinţul Albert, separaţi în noaptea nunţii

14 July 2011

Prinţul Albert de Monaco şi soţia lui, Charlene Wittstock, cu care s-a căsătorit săptămâna trecută, nu au dormit împreună după nuntă, deoarece primul avea o întâlnire în dimineaţa următoare şi nu a vrut să fie blocat în trafic, relatează Daily Mail.

La scurt timp după ceremonia organizată în micuţul principat, Albert şi Charlene au plecat în ţara natală a ultimei, Africa de Sud, unde prinţul s-a cazat la hotelul Hilton, din Durban, în vreme ce soţia lui a ales hotelul Oyster Box, din Umhlanga Rocks, aflat la 15 kilometri distanţă!

Asta e pentru că Albert trebuia să ajungă la conferinţa Comitetului Internaţional Olimpic', a explicat tatăl miresei. Începea la 7 dimineaţa, iar Albert nu voia să se trezească mult prea devreme, pentru a sta în trafic'.

Având în vedere că mireasa s-a răzgândit de cel puţin trei ori înainte de nuntă, iar presa europeană speculează deja că cei doi şi-au pus pirostriile doar de ochii lumii, credem că acest exces de zel al Prinţului Albert o să pună şi mai mult gaz pe focul zvonurilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare