; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prințul William si Prințul Harr

FOTO: Prinţii William şi Harry i-au adus un omagiu mamei lor, prinţesa Diana, la 20 de ani de la moartea acesteia

31 August 2017

Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei  inimilor, iar Prinții William și Harry i-au adus un omagiu mamei lor, la 20 de ani de la moartea prințesei Diana.

Prinții William și Harry, alături de ducesa Kate Middleton, i-au adus miercuri un omagiu prințesei Diana, într-o grădină albă concepută special la palatul Kensington pentru comemorarea a 20 de ani de la moartea ei.

 

„Angajamentul de astăzi va reprezenta un prilej pentru duce (William) și prințul Harry să aducă un omagiu public mamei lor și tuturor lucrurilor pe care ea le-a realizat.  Grădina albă provizorie, care este deschisă publicului, respectă o tradiție  de a crea spații pașnice  în care vizitatorii pot medita”, în care vor putea fi admirați trandafiri albi, crini, gladiole și flori din specia Cosmos bipinnatus, precizează un  comunicat transmis de reprezentanții Palatului Kensington.

Potrivit celor de la CNN, Kate, William și Harry au avut întâlniri cu diverse organizații caritabile cu care Prințesa Diana colabora, dar și cu admiratorii acesteia, care, în ciuda ploii, au fost prezenți la comemorare. Aceștia au lăsat la fel ca la moartea prințesei covoare de flori, scrisori și fotografii.

Pe lângă această grădină, mai sunt încă trei locuri special amenajate în Londra pentru a o omagia pe prințesă și anume: un loc de joacă aflat în grădinile de la palatul Kensignton, o fântână memorială în Hyde Park și o alee care îi este dedicată și care se sfârșește în parcul St. James.

Prințesa Diana avea 36 de ani când s-a stins din viață alături de partenerul său de viață, Dodi al-Fayed, într-un accident de mașină în tunelul Pont de l’Alma din Paris.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare