; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kate_middleton_prince_william_baby_princess_1_jt_150502_4x3_992

Kate şi William au ales numele Prinţesei de Cambridge: Charlotte Elizabeth Diana

05 May 2015

Fetiţa ducesei Catherine şi a prinţului William al Marii Britanii a venit pe lume sâmbătă dimineaţa, la maternitatea St. Mary din Londra.

UPDATE: Casa Regală a anunţat că titlul nobiliar al noii născute va fi Majestatea Sa Regală Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge. Acest nume face referire la bunicul noii prinţese, la Prinţul Charles, moştenitorul tronului, la Regina Elisabeta a II-a, precum şi la mama Prinţului William, Diana, decedată în 1997.

kate_middleton_prince_william_baby_princess_1_jt_150502_4x3_992

Încă de la naștere, mica prințesă s-a bucurat de o largă mediatizare la nivel mondial. The Telegraph scrie că aceasta va deveni cea mai cunoscută prinţesă din lume și va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Marea Britanie.

RoyalBaby‬ (1)

“Fiecare mișcare, fiecare rochie și fiecare coafură vor fi studiate și copiate pe tot globul. Bun venit în secolul XXI”, au scris cei de la Telegraph.

Anunțul oficial al nașterii s-a făcut, ca de obicei, în fața Palatului Buckingham

Anunțul oficial al nașterii s-a făcut, ca de obicei, în fața Palatului Buckingham.

“Lume, lume! În această zi de 2015, cu umilă datorie, salutăm venirea pe lume a celui de al doilea copil al alteţelor regale Ducele şi Ducesa de Cambridge. Prinţesa este a patra în succesiunea la tron. Fie ca prinţesa să aibă o viaţă lungă, fericită şi glorioasă şi într-o bună zi să domnească peste noi toţi. Dumnezeu s-o binecuvânteze pe regină!”

Bebeluşul este al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George. George, primul copil al cuplului, s-a născut pe 22 iulie 2013.

 [Not a valid template]

Sursa foto: www.facebook.com/HRHTheDuchessofCambridge

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare