; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prinţesa Ja Myung

Prinţesa Ja Myung, noul serial coreean de la TVR 1

17 September 2012

Din 17 septembrie, seria filmelor coreene continuă la TVR 1 cu o nouă premieră pentru fanii acestui tip de seriale: „Legendele palatului: prinţesa Ja Myung'. Noua producţie, încadrată tot în seria istorică Legendele palatului, ia locul Pictorului de la curte şi va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17.35. Ecranizare din 2009, „Prinţesa Ja Myung' are 78 de episoade şi spune povestea a două surori vitrege care au marcat existenţa Regatului Nangnang, în urmă cu 2000 de ani.

Prinţesele Ja Myung şi Ra Hee s-au născut în aceeaşi zi, din acelaşi tată, dar din mame diferite. Un oracol avertizează că una dintre ele va deveni salvatorul naţiunii, iar cealaltă va duce la distrugerea ei. Pentru a evita această nenorocire, se hotărăşte uciderea celor două prinţese. Dar, folosindu-se de puterea ei, Wang Ja Shir, cea de-a doua soţie a regelui Nangnang-ului, reuşeşte să o salveze pe fiica ei Ra Hee şi încearcă să o asasineze pe Ja Myung. Aceasta scapă însă în mod miraculos, fiind găsită şi crescută de o trupă de circ din provincia Shandong.

Peste ani, descoperindu-şi adevărata identitate, Ja Myung se întoarce în Nangnang, provocând conflicte cu privire la dreptul la tron. Pentru a-i salva viaţa, mama ei o numeşte pe Ja Myung preoteasa templului. Ja Myung inventează sistemul Ja Myung Gogak,o tobă mistică, ce suna de la sine, în momentul în care duşmanii invadau ţara. Ea conduce şi transformă armata Nangnang într-o armată invincibilă.

Atât Ja Myung, cât şi Ra Hee sunt îndrăgostite de prinţul Hodong, care se foloseşte de ele pentru a obţine o poziţie politică mult mai puternică. Manipulată de el, prinţesa Ra Hee distruge sistemul de avertizare Ja Myung Gogak. Confruntarea dintre cele două surori şi prinţul manipulator va sfârşi în mod dramatic, simţul datoriei faţă de regat dovedindu-se mai puternic decât iubirea.

În regia lui Lee Myung Woo, serialul îi are ca protagonişti pe Jung Ryu Won, Park Min Young şi Jung Kyung Ho.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare