Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Eugenie a publicat noi imagini rare, de familie. Ce mesaj i-a dedicat soțului ei, Jack Brooksbank

Prințesa Eugenie a publicat noi imagini rare, de familie. Ce mesaj i-a dedicat soțului ei, Jack Brooksbank
8

de Andra Stana,

Prințesa Eugenie a publicat noi fotografii speciale, de familie, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Jack Brooksbanks.

Jack Brooksbanks și-a sărbătorit cea de-a 37-a aniversare pe 3 mai, iar Prințesa Eugenie a postat un mesaj pentru soțul său pe rețelele de socializare. Ea a postat imagini nemaivăzute până acum cu partenerul său și băiețelul lor, micuțul August.

„La mulți ani, dragostea mea. Pentru încă 100 de zile de naștere împreună.”, a notat ea.

Prințesa Eugenie este din nou însărcinată

Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank urmează să devină din nou părinți. Nepoata regelui Charles al III-a este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a transmis Palatul Buckingham, în luna ianuarie.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani, a 11-a în linia de succesiune la tronul britanic, va deveni mamă pentru a doua oară în acest an. Nepoata reginei Elisabeta a II-a și soțul ei, Jack Brooksbank, mai au împreună un copil, un băiețel. August Philip Hawke s-a născut în data de 8 februarie 2021.

Prințesa Eugenie a publicat noi imagini rare, de familie. Ce mesaj i-a dedicat soțului ei, Jack BrooksbankIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cel de-al doilea copil al prințesei Eugenie, care va veni pe lume în vara acestui an, va ocupa locul 13 în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil în această vară. Familia regală este încântată, iar August așteaptă cu nerăbdare să devină un frate mai mare”, se arată în comunicat, potrivit people.com.

Eugenie, în vârstă de 33 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în vârstă de 37 de ani, la Castelul Windsor în 2018.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton