; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Princess Eugenie and Jack Brooksbank Baby

Prințesa Eugenie a născut! Prima imagine cu bebelușul regal

10 February 2021

Regina Elisabeta a II-a mai are încă un strănepot! Nepoata sa, Prințesa Eugenie a devenit mamă pentru prima dată. Ea și soțul ei, Jack Brooksbank, au devenit părinții unui băiețel, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Casa regală a fost cea care a făcut anunțul și care a oferi câteva detalii despre naștere. Astfel, aflăm că Prințesa Eugenie a născut pe 9 februarie, la ora 08.55, la The Portland Hospital, iar soțul acesteia a fost prezent în sala de nașteri. „Băiețelul cântărește 3,65 kilograme', se mai arată în comunicat. „Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, primul nepot al Ducelui de York și al lui Sarah, Ducesa de York, și al nouălea strănepot al Reginei și al Ducelui de Edinburgh. Alteța sa Regală și copilul ei se simt amândoi foarte bine'.

Spre deosebire de ceilalți membrii ai casei regale, Prințesa Eugenie a fost o prezență destul de activă pe rețelele de socializare. Aceasta a dezvăluit prima imagine cu băiețelul ei pe contul ei de Instagram. Imaginea este însoțită doar de o descriere cu 3 inimioare albastre. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Princess Eugenie (@princesseugenie)


 

Pe 12 octombrie 2018, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu partenerul său, Jack Brooksbank, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare