Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton, fotografie virală cu prințul William și cei trei copii. De ce este imaginea neobișnuită. „Cea mai frumoasă!”

Kate Middleton, fotografie virală cu prințul William și cei trei copii. De ce este imaginea neobișnuită. „Cea mai frumoasă!”
10

de Cristina Țapu,

Prințesa de Wales a împărtășit o fotografie emoționantă și inedită a prințului William și a celor trei copii ai lor pentru a marca cea de-a 42-a aniversare a acestuia, cu un mesaj extrem de personal.

Kate Middleton, urare inedită de ziua de naștere a lui William

Imaginea îl arată pe William cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sărind peste dune de nisip cu mesajul: „La mulți ani, tată, te iubim cu toții foarte mult! Cx”, ceea ce înseamnă că este un mesaj personal din partea lui Kate.

Fotografia, împărtășită pe rețelele de socializare, a fost făcută luna trecută de Kate în timp ce familia se afla în Norfolk. În instantaneul amuzant, William radiază de fericire în fața aparatului foto în timp ce îi ține de mână pe Charlotte și Louis, iar George îl ține de mână pe Louis, în timp ce aceștia sar în aer.

william 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

William s-a confruntat cu 12 luni dificile în urma diagnosticului de cancer atât al tatălui său, regele, cât și al soției sale, Kate. În ciuda greutăților întâmpinate, comentatoarea regală Ingrid Seward a declarat că ultimul an a fost cel care l-a făcut pe William un bărbat mai puternic, de care regretata sa mamă ar fi fost foarte mândră.

Ingrid a continuat: „William este sensibil, îi place rutina și este perseverent. Nu se dă bătut ușor. Relația sa cu fratele Harry l-a supărat mai mult decât ar vrea să recunoască. Dar i-a fost mai ușor să taie legăturile decât să se lase enervat continuu”.

„Viața lui cu Kate îi oferă siguranța, dragostea și prietenia de care are nevoie. Nu stăruie asupra pierderii mamei sale, dar știe că sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet.” Ingrid spune că evenimentele din ultimul an i-au apropiat pe William și Charles, în timp ce amândoi plâng pierderea regretatei regine, în timp ce William a învățat, de asemenea, mult mai multe de la tatăl său, în timp ce se pregătește să fie următorul rege al Marii Britanii.

În jurul lui William planează acuzații de infidelitate

Pe fondul crizei de sănătate a prințesei Kate Middleton – care a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer – au reapărut zvonuri vechi despre o aventură între William, 42 de ani, și Rose Hanbury.

În timp ce Charles „este dispus să încerce orice tratament pentru a-și prelungi viața cu câțiva ani, cel puțin”, William rămâne frustrat de zvonurile care circulă în privința sa. Deși în public afișează un zâmbet larg, numeroasele articole despre presupusa infidelitate nu-i sunt deloc ușor de digerat.

Sursă foto: Instagram Prințul și Prințesa de Wales

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton