Homepage  / Vedete străine

Prințesa de Wales a anunțat că a terminat chimioterapia. Kate Middleton și prințul William, imagini de familie fără precedent

Prințesa de Wales a anunțat că a terminat chimioterapia. Kate Middleton și prințul William, imagini de familie fără precedent
26

de Cătălina Matei,

După ce la începutul primăverii anunța că a început tratamentul împotriva cancerului, Kate Middleton și-a surprins supușii și fanii cu o veste îndelung așteptată. Prin intermediul unui video special, postat pe rețelele de socializare, prințesa de Walles a anunțat că şi-a terminat chimioterapia şi că-şi reia angajamentele atunci când va putea. Imaginile cu prinții de Wales și copiii lor sunt emoționante, Kate și William fiind suprinși în ipostaze pe care publicul larg nu le-a mai văzut până acum.

Prințesa de Wales a terminat chimioterapia și a transmis un mesaj emoționant fanilor

Prinţesa de Wales este cea mai importantă figură a Casei Regale din Marea Britanie apropiată oamenilor de rând din întreaga lume, căci simpatia de care se bucură este uriașă. Felul în care a reușit să comunice problemele sale de sănătate, după câteva greșeli făcute la începutul acestui an, i-a adus și mai multă popularitate.

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că urma o chimioterapie preventivă. Prinţesa şi-a făcut apoi câteva rare apariţii în public, în iunie la Trooping the Colour, iar apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung.

Între timp, starea sa de sănătate este mai bună. Catherine, prinţesa de Wales, anunţă într-un lung mesaj publicat luni pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d’une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, și-a început Kate Middleton discursul din video-ul postat pe rețele de socializare.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, a continuat prințesa de Wales.

Kate Middleton și prințul William, mai apropiați ca niciodată

Mesajul este extrem de emoționant și puternic, căci montajul clipului video este special. Realizat de către Will Warr, într-un decor de poveste – într-o pădure, filmulețul prezintă imagini în care prințul William și Kate Middleton apar în ipostaze nemaivăzute până acum de publicul larg. Cei doi au „renunțat” la eticheta sobră impusă de Casa Regală și s-au dezvăluit cum nu au mai făcut-o până acum: îmbrățișându-se, ținîndu-se d emână, manifestându-și dragostea ce și-o poartă reciproc. Alături de ei sunt și cei trei copii: George (11 ani), Charlotte (9 ani) și Louis (6 ani).

kate-middleton-prince-williamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 26

Obiectivul meu este de-acum să fac tot ceea pot pentru a nu suferi de cancer. Deşi terapia s-a terminat, drumul către vindecare şi restabilirea completă este lung şi trebuie să continui să iau fiecare zi aşa cum vine”, a mai transmis prinţesa în mesaj.

Mă bucur însă să-mi reiau activitatea şi să întreprind alte câteva angajamente publice în lunile viitoare, atunci când voi putea”, a mai precizat Catherine.

În același filmuleț, mai apar și părinții prințesei, Carol și Michael Middleton, care sunt surprinși alături de nepoți jucându-se cărți.

Catherine a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în martie, într-un mesaj video adresat națiunii. Vestea ei a venit la scurt timp după ce socrul ei, Regele Charles, a dezvăluit că și el este tratat pentru cancer. Regele și-a reluat de atunci unele angajamente publice. Luni, Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii suplimentare despre boala și tratamentul prințesei, invocând dreptul acesteia la intimitate medicală.

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton