Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Charlene se retrage temporar din viața publică. Anunțul făcut de palat

Prințesa Charlene se retrage temporar din viața publică. Anunțul făcut de palat
3

de Andra Stana,

Cu toate că a revenit în Principatul Monaco, după o lungă absență, Prințesa Charlene rămâne departe de ochii curioșilor. În perioada următoare, soția lui Albert al II-lea nu va participa la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Naționale a Principatului Monaco, programate pe 19 noiembrie. Marți, palatul monegasc a emis un comunicat prin care a explicat absența Prințesei.

Charlene de Monaco nu va apărea în public până cel puțin la Crăciun

După mai multe luni petrecute în Africa de Sud, unde se zvonește că a trecut printr-un proces de dezintoxicare, Charlene de Monaco nu va reveni prea curând la îndatoririle sale oficiale de Prințesă. Mai precis, soția Prințului Albert nu va fi alături de acesta și de ceilalți oficiali ai statului în timpul festivităților programate pe 19 noiembrie. În acea zi, locuitorii din Monaco sărbătoresc Ziua Națională a Principatului.

Plecată în Africa de Sud în martie, Charlene de Monaco a revenit în Principat pe 8 noiembrie. În mod oficial, se știe că Prințesa a fost nevoită să rămână mai multe luni în țara sa natală din cauza unor probleme medicale.

La revenirea în Monaco, în mediul online au apărut fotografii care o arată alături de Prințul Albert și de cei doi copii gemeni ai lor, Jacques și Gabriella (6 ani). Apoi, nicio altă informație sau fotografie cu membrii casei regale nu au apărut în presă sau în online.

Până marți, 16 noiembrie, când Palatul a oferit un comunicat oficial. Textul pare să confirme zvonul îndepărtării Prințesei de îndatoririle sale oficiale, scrie purepeople.com.

„Altețele sale serenisime au decis că o perioadă de liniște și de repaus este necesară pentru ca Prințesa Charlene să se poată recupera. În ultimele luni, problemele de ordin medical au fost foarte solicitante. Iar următoarele săptămâni de odihnă îi vor permite Prințesei să își revină dintr-o stare de oboseală generală profundă”, se arată în comunicatul remis de palatul monegasc.

Noi amănunte despre starea de sănătate a lui Charlene vor fi publicate în săptămânile următoare, până în Sărbătorile de iarnă. Informația face parte din documentul emis de Palat.

charlene-de-monaco-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Nimeni nu știe unde se află acum Prințesa Charlene

În același document este scris negru pe alb că locul unde Prințesa se odihnește în această perioadă nu va fi făcut public. Din contră, informația „va rămâne strict confidențială”.

Această parte din comunicatul remis presei alimentează zvonurile care afirmau că Charlene nu mai locuiește în Palatul principar din Monaco. În schimb, ea s-ar fi mutat într-un apartament situat în apropierea reședinței oficiale a prințului de Monaco. Nu se știe însă dacă Prințul Albert (63 de ani) locuiește alături de soția sa sau nu. Pe de altă parte, alte surse vorbesc despre internarea Prințesei într-un centru specializat.

Prințesa Charlene nu va putea fi văzută în public de Ziua Națională a Principatului

Palatul monegasc a mai precizat că Prințesa Charlene nu va putea participa „din păcate” la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Naționale a Principatului, pe 19 noiembrie. Astfel, Charlene de Monaco nu se va afla alături de soțul ei nici de această dată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton