Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlene, apariție publică alături de copiii săi. Jacques și Gabriella sunt nelipsiți de ceremoniile oficiale, deși au doar 9 ani

Prințesa Charlene, apariție publică alături de copiii săi. Jacques și Gabriella sunt nelipsiți de ceremoniile oficiale, deși au doar 9 ani
15

de Cristina Țapu,

Prințesa Charlene, în vârstă de 46 de ani, și-a revenit complet și participă la evenimentele importante din cadrul Casei Regale. Săptămâna aceasta a bifat o nouă apariție publică și a demonstrat, încă o dată, că eleganța este un lucru cât se poate de firesc pentru ea.

Prințesa Charlene, apariție publică alături de gemenii săi

Prințesa Charlene a dat lovitura în materie de vestimentație la începutul acestei săptămâni, în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de către Didier Guillaume, care a fost numit ministru de stat al principatului Monaco.

Pentru această ceremonie specială, regina monegască, în vârstă de 46 de ani, a purtat o pereche de pantaloni țigaretă slim-fit crem, pe care i-a asortat cu un blazer. Soția prințului Albert și-a completat ținuta business chic cu o cămașă albastră asortată și o pereche de pantofi cu toc înalt. În ceea ce privește machiajul, Prințesa Charlene și-a evidențiat trăsăturile radiante cu un ruj roz.

charlene 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Charlene a fost însoțită de soțul ei, prințul Albert, care era foarte zâmbitor, îmbrăcat într-un costum bleumarin și o cravată purpurie. Cei doi au fost, de asemenea, însoțiți de gemenii lor de nouă ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, care au purtat ținute elegante de culoare albastru regal. Pentru o notă de strălucire, Gabriella a purtat și o frumoasă bentiță încrustată cu perle.

În timp ce Charlene și Albert se mândresc cu cariere olimpice impresionante, Charlene a susținut că nu se grăbește să își încurajeze gemenii să le calce pe urme în acest sens.

„Nu vreau să-i forțez să se antreneze intens pentru un sport. Primul lucru care ni s-a părut important mie și soțului meu a fost să-i învățăm să înoate, pentru a nu le mai fi frică de apă”, a dezvăluit prințesa Charlene, confom Hellomagazine.

Prințul Albert a cunoscut-o pe înotătoarea olimpică Charlene Wittstock la conferința Mare Nostrum din Monaco în 2000 și au debutat în public ca și cuplu la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006. După ce și-au anunțat logodna în 2010, cei doi s-au căsătorit în iulie 2011, în timpul unui eveniment extravagant de trei zile.

Prințesa Charlene s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani

Charlene și-a petrecut copilăria în Africa de Sud, unde familia ei s-a mutat când avea doar 12 ani. Acolo, și-a descoperit pasiunea pentru înot, un sport care avea să îi modeleze destinul. A devenit o sportivă de succes, specializată în probele de stil liber, și a reprezentat Africa de Sud la numeroase competiții internaționale. Unul dintre momentele de glorie ale carierei sale a fost participarea la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney, unde a făcut parte din echipa națională de înot a Africii de Sud.

În ultimii ani, Charlene a fost subiectul unor speculații intense legate de sănătatea sa. În 2021, a petrecut o perioadă îndelungată în Africa de Sud, suferind de o serie de probleme medicale care au necesitat tratamente complexe.

Această absență prelungită a alimentat zvonuri despre starea ei de sănătate și relația cu Prințul Albert. După recuperare, Charlene s-a întors în Monaco în 2022, încercând să se reintegreze în viața publică și să-și reia îndatoririle regale.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton