Homepage  / Vedete străine

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi vor deveni din nou părinți. Cum au dat vestea

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi vor deveni din nou părinți. Cum au dat vestea

de Andra Stana,

Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată cu al doilea copil al ei și al soțului său, Edoardo Mapelli Mozzi. Anunțul a fost primit cu entuziasm atât de către familia regală, cât și de către admiratorii acesteia din întreaga lume.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă în iulie 2020, care a avut loc la Capela Regală All Saints din Windsor, având doar familia apropiată de față, respectând restricțiile impuse atunci de pandemia de COVID-19. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți în septembrie 2021, când a venit pe lume fiica lor, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

Anunțul despre cea de-a doua sarcină a fost făcut public de către Palatul Buckingham și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Încă din primele momente de la anunț, internauții și susținătorii familiei regale au trimis mesaje de felicitare și urări de bine pentru Prințesa Beatrice și Edoardo.

Beatrice, în vârstă de 36 de ani, și Edoardo, de 40 de ani, au împreună o fiică pe nume Sienna, de trei ani, precum și pe fiul lui Edoardo, Christopher ‘Wolfie’ Woolf, de opt ani. Un comunicat emis în după-amiaza de marți, 1 octombrie, de Palatul Buckingham anunță: „Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea lor copil împreună, la începutul primăverii; un frate sau o soră pentru Wolfie, în vârstă de opt ani, și Sienna, în vârstă de trei ani. Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de veste.”

Două fotografii noi ale familiei au fost publicate pentru a marca anunțul, una dintre ele arătând-o pe Sienna, cu părul blond, văzută din spate în timp ce merge pe o alee de țară, ținându-se de mână cu tatăl ei și fratele mai mare, Wolfie. Fetița, având o fundiță roșie în păr, are în piciorușe o pereche de cizme galbene și o salopetă albastră, decorată cu motive de nori și păsări.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton