Homepage  / Vedete străine

Prințesa Anne, internată în spital. A suferit răni și o comoție cerebrală. Ce s-a întâmplat pe proprietatea ei

Prințesa Anne, internată în spital. A suferit răni și o comoție cerebrală. Ce s-a întâmplat pe proprietatea ei
8

de Roxana Mirea,

Prințesa Anne a fost internată în spital după ce a suferit răni minore și comoție cerebrală. Accidentul suferit de sora regelui Charles s-a petrecut pe proprietatea sa din Gloucestershire, a declarat Palatul Buckingham. Iată toate detaliile despre starea acesteia. 

Prințesa Anne, internată cu răni minore  

Prințesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a fost internată ca măsură de precauție după ce a suferit răni minore și o comoție cerebrală într-un „incident” la domiciliul său, a anunțat Palatul Buckingham într-un comunicat. 

O sursă regală a declarat pentru CNN că Anne, în vârstă de 73 de ani, se plimba pe lângă cai în proprietatea sa Gatcombe Park, în Gloucestershire, vestul Angliei, când a suferit răni minore la cap. Deși cauza exactă a acestor răni nu a fost confirmată, echipa medicală a Prințesei Anne spune că rănile de la cap sunt în concordanță cu un potențial impact cu capul sau picioarele unui cal. 

Serviciile de urgență au fost trimise la proprietate și, după îngrijiri medicale la fața locului, prințesa a fost transferată la Spitalul Southmead din Bristol pentru teste, tratament și observație corespunzătoare.  

Prințesa Regală a suferit răni minore și comoție cerebrală în urma unui incident petrecut ieri seară pe domeniul Gatcombe Park”, se arată în declarația de luni a Palatului Buckingham. 

Alteța Sa Regală rămâne internată la spitalul Southmead din Bristol, ca măsură de precauție, pentru a fi supravegheată și se așteaptă să se recupereze complet și rapid.” 

Prințesa Anne, internată cu răni minore  Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Regele Charles a fost informat despre starea surorii lui 

Palatul Buckingham a adăugat că Regele „a fost informat și se alătură întregii Familii Regale pentru a-i transmite Prințesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă.” 

Anne este pasionată de echitație și a concurat în probele ecvestre la Jocurile Olimpice din 1976 de la Montreal. Ea se recuperează în spital, a declarat sursa luni. Sursa regală a declarat că viitoarele angajamente regale ale prințesei au fost amânate la sfatul medicilor ei. 

Anne este sora mai mică a regelui Charles și al doilea din cei patru copii ai reginei Elisabeta a II-a. Ea este urmată de prinții Andrew și Edward.  

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton