; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince paris jackson gty thg 180213_1x1_992

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson

20 March 2019

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson. Fosta soție a regelui muzicii pop, Debbie Rowe, a recunoscut că cei doi copii au ca tată un donator anonim. 

Debbie, care a fost măritată cu Jackson între 1996 și 1999, este mama lui Prince și Paris, însă aceștia au fost concepuți prin inseminare artificială, relatează ABC.

Cei doi s-au cunoscut într-o clinică de dermatologie, unde artistul mergea pentru a se trata pentru problema de vitiligo, la trei luni după despărțirea de Lisa Marie Presley. Nu s-au căsătorit din dragoste, ci din interes: Michael își dorea foarte tare copii, iar Rowe s-a oferit să îi poarte urmașii. Ulterior, asistenta medicală a recunoscut că nu a avut niciodată relații sexuale cu Michael Jackson, iar Prince și Paris s-au născut după ce a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

„Eram ce își dorea, pur sânge', a declarat Debbie pentru publicația „The Sun', făcând referire la faptul că avea pielea albă, așa cum de-a lungul anilor a încercat și regele muzicii pop să o aibă. 

Cuplul s-a despărțit în 1999, moment în care Debbie a primit 10 milioane de dolari și i-a fost încredințată custodia totală a copiilor. Însă, un tribunal de apel i-a somat să se pună de acord și să aibă amândoi grijă de copii.

„Sunt copiii lui, nu i-aș fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă', a explicat mai demult Rowe. 

De-a lungul anilor, zvonurile privind paternitatea lui Michael Jackson l-au însoțit pe artist, acestea fiind alimentate și de faptul că niciunul dintre cei doi copii nu semăna cu el. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare