Homepage  / Vedete străine

Prince Jackson, mesaj emoționant în memoria lui Michael Jackson. S-au împlinit 15 ani de la moartea starului pop

Prince Jackson, mesaj emoționant în memoria lui Michael Jackson. S-au împlinit 15 ani de la moartea starului pop
12

de Roxana Mirea,

Au trecut 15 ani de la moartea starului pop Michael Jackson. Prince Jackson, fiul regretatului artist, a publicat un mesaj emoționant în memoria tatălui său. Acesta a dezvăluit și o imagine rară cu Michael Jackson. Artistul a murit pe 25 iunie 2009. 

Prince Jackson, mesaj în memoria lui Michael Jackson 

Prince Jackson îi aduce un omagiu regretatul său tată, Michael Jackson, la 15 ani de la moartea starului pop. Tânărul în vârstă de 27 de ani a postat marți pe Instagram Story o fotografie de la spectacolul Super Bowl XXVII din 1993, care a avut loc la Rose Bowl din Pasadena, California, și unde Michael a interpretat piesa „Heal the World”, potrivit ET.

Pe melodia din 1985 „We Are the World” (scrisă de Michael și Lionel Richie), Prince a scris: „Mi-e dor de tine, tată. Lumea se simte mai bine cu tine în ea”. 

Prince Jackson, mesaj în memoria lui Michael Jackson  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, după ce a intrat în stop cardiac. Avea 50 de ani. Cardiologul regelui muzicii pop, Conrad Murray, a fost în cele din urmă condamnat pentru ucidere din culpă în 2011, în urma unui proces de două luni. Murray a fost condamnat la patru ani după gratii. A executat aproape doi ani din această pedeapsă înainte de a fi eliberat în octombrie 2013.

Omagiul lui Prince vine la aproape trei luni după ce el și frații săi, Paris Jackson, în vârstă de 25 de ani, și Bigi Jackson, în vârstă de 22 de ani, au avut o apariție publică rară la Teatrul Prince Edward din Londra pentru o avanpremieră a spectacolului „MJ: The Musical”, care se bazează pe realizarea turneului mondial „Dangerous World Tour” al lui Michael din 1992.

Noi detalii despre filmul biografic despre Michael Jackson 

Există, de asemenea, un film biografic despre Michael în lucru. Intitulat simplu „Michael”, Lionsgate a anunțat în martie că a distribuit rolurile monumentale ale Dianei Ross, Quincy Jones, Gladys Knight și La Toya Jackson, precum și ale producătorilor și directorilor Berry Gordy și Dick Clark.  

Kat Graham, care a jucat în „Vampire Diaries”, va interpreta rolul legendarei Ross, care a contribuit la aducerea grupului Jackson 5 în prim-planul atenției naționale. În plus, Larenz Tate – cunoscut mai ales pentru rolurile sale din „Menace II Society”, „Dead Presidents” – va interpreta rolul lui Gordy, fondatorul Motown și unul dintre cei mai influenți actori din istoria muzicii. Kendrick Sampson – cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Insecure” de la HBO – îl va portretiza pe compozitorul emblematic și artistul-producător Jones, câștigător a 28 de GRAMMY-uri, care a fost producătorul din spatele celor mai faimoase albume ale lui Michael, precum Off the Wall (1979), Thriller (1982) și Bad (1987).  

Regizat de Antoine Fuqua, scris de John Logan și produs de echipa din spatele „Bohemian Rhapsody”, „Michael” îl va avea ca protagonist pe nepotul din viața reală al lui Jackson, Jaafar Jackson. „Michael” este programat pentru o lansare în aprilie 2025.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton