Homepage  / Vedete străine

Prince Jackson, adevărul despre boala de piele de care suferea Michael Jackson. „A fost chiar în raportul de autopsie”

Prince Jackson, adevărul despre boala de piele de care suferea Michael Jackson. „A fost chiar în raportul de autopsie”
13

de Roxana Mirea,

Prince Jackson a făcut noi dezvăluiri despre regretatul lui tată, Michael Jackson. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a abordat subiectul în jurul căruia s-au învârtit o grămadă de speculații, de-a lungul timpului: culoarea pielii lui Michael Jackson. Legendarul artist a susținut mereu că suferea de vitiligo, o afecțiune a pielii. Iată ce a declarat acum fiul lui.  

Prince, despre afecțiunea pielii de care suferea Michael Jackson 

Prince Jackson se destăinuie despre tatăl său, Michael Jackson, și despre afecțiunea pielii care i-a zdruncinat încrederea în sine. În timpul unei apariții la podcastul Hotboxin’ with Mike Tyson, Prince, în vârstă de 26 de ani, a vorbit cu gazda Mike Tyson despre experiența tatălui său cu vitiligo – o afecțiune cronică care, adesea din cauza geneticii sau a unei modificări a sistemului imunitar, duce la apariția unor pete decolorate pe piele, dând acestor zone un aspect alb lăptos, potrivit People.

Când eram mic, el îmi explica mereu, vorbea despre asta”, a spus Prince. „Cred că a fost chiar în raportul de autopsie. Cauza este de domeniul speculațiilor, dar este vorba fie de vitiligo, fie de o formă de lupus care a contribuit la vitiligo, cred eu.” 

Prince a continuat să spună că această afecțiune îi provoca tatălui său anxietate. „Avea multă nesiguranță, având un fel de aspect pătat al pielii”, a spus Prince. „Așa că a vrut să vadă dacă ar putea să-și netezească aspectul, pentru a-l ajuta cu încrederea în ceea ce privește aspectul fizic.” 

ARCHIVES – CONFERENCE DE PRESSE MICHAEL JACKSON 1986Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce spunea Michael Jackson despre vitiligo și aspectul pielii lui 

Michael Jackson a abordat el însuși subiectul despre această afecțiune într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey în 1993. La acea vreme, aspectul său în schimbare și operațiile estetice extinse au generat speculații pe scară largă potrivit cărora ar fi încercat să-și schimbe culoarea pielii. 

Am o afecțiune a pielii. Este ceva ce nu pot evita”, a declarat la vremea respectivă cântărețul, care a murit în 2009. „Când oamenii inventează povești că nu vreau să fiu cine sunt, mă doare. Este o problemă pentru mine. Nu o pot controla. Dar ce se întâmplă cu toate milioanele de oameni care stau la soare pentru a se bronza, pentru a deveni altceva decât ceea ce sunt? Nimeni nu spune nimic despre asta.” 

Este în familia mea, nu pot să o controlez. Mă întristează foarte tare”, a adăugat el, negând că își albește pielea. „Încerc să o controlez, iar folosirea machiajului o uniformizează, pentru că am pete pe piele și trebuie să o uniformizez. Dar știți ce este amuzant? De ce este asta atât de important? Nu este important pentru mine.” 

Prince este fiul cel mare al lui Michael Jackson. Regretatul artist mai are doi copii: pe Paris, în vârstă de 25 de ani, și de Bigi, în vârstă de 21 de ani, care era cunoscut anterior sub numele de Blanket. 

2022 Harold And Carole Pump Foundation GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton