; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prin ce a trecut Anca Lungu la prima naștere. Cele mai lungi și chinuitoare ore din viața mea

Prin ce a trecut Anca Lungu la prima naștere. „Cele mai lungi și chinuitoare ore din viața mea”

31 May 2021

Anca Lungu trăiește astăzi la Nisa. Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a mutat în Franța în urmă cu trei ani și duce o viață de lux alături de soțul său și cei doi copii. Recent, ea le-a povestit fanilor care o urmăresc pe contul de Instagram prin ce a trecut la prima naștere. 

Anca Lungu și soțul său, grecul Harry Arampatzis, au părăsit România în anul 2018: de atunci trăiesc la Nisa. Fosta vedetă tv a plecat din România împreună cu fiica ei din căsnicia cu Ștefan Lungu, pe Natalia. Între timp, a născut și un băiețel.

Toți patru trăiesc într-o casă superbă, unde au totul la dispoziție, scrie libertatea.ro. De curând, chiar de ziua fiicei ei, Anca Lungu a făcut câteva dezvăluiri despre prima naștere și despre clipele grele din care a trecut atunci.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Lungu (@anca.lungu)

„Cele mai lungi și chinuitoare ore din viață mea le-am trăit acum 7 ani, într-un bloc postoperator. Închideam ochii și încercăm să recreez momentul în care i-am auzit scâncetul puternic urmat de cele câteva secunde în care mi-a fost îngăduit să-i privesc chipul. Am primit apoi prima fotografie cu puiul meu din interiorul unui cuib de sticlă și am rezistat privind acea imagine mai bine de 6 ore. Ecranul telefonului devenise fereastră pe care aveam nevoie să o tot deschid ca să pot respira.

Au urmat câteva minute lângă incubatorul ei, fără s-o pot lua în brațe, fără s-o pot alapta, fără s-o pot asigura că totul va fi bine și că într-o zi toate acestea vor fi amintiri dulci-amare despre începutul nostru cu peripeții. Și iată că Degețica mea grăbită împlinește astăzi 7 ani, iar eu sunt cât se poate de recunoscătoare pentru minunea pe care o trăiesc în fiecare zi. La mulți ani, Natalia-Adriana! Să-ți fie viață senină că o zi de primăvară târzie!', a scris pe Instagram vedeta.

Cu ce se ocupă Anca Lungu, la trei ani de când a plecat din România

Anca Lungu a fost una dintre prezentatoarele Observatorul de la Antena 1 până în aprilie 2018, când a anunțat că renunță la jobul în televiziune. Acum, are un proiect online de care se declară mulțumită.

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Acum am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine. Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu.

Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu', a declarat Anca Lungu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV acum ceva vreme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare