Homepage  / Seriale româneşti

Primul sezon din „Înapoi în Groapa” a ajuns la final. Ce s-a întâmplat în ultimul episod

Primul sezon din „Înapoi în Groapa” a ajuns la final. Ce s-a întâmplat în ultimul episod
7

de Roxana Mirea,

Primul sezon din serialul „Înapoi în Groapa” a ajuns la final. Ultimul episod a fost difuzat joi, 15 august 2024, la Pro TV, aducându-le telespectatorilor o încheiere neașteptată pentru viața lui Sașa Vlahu și toți ai lui. Iată ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Înapoi în Groapa”. 

Ultimul episod din „Înapoi în GROAPA” 

13 episoade care au creionat, pas cu pas, modul în care istoria unei familii se poate schimba peste noapte. Răzbunări încheiate cu morți dureroase, relații de dragoste care nu și-au atins niciodată apogeul, sentimente complicate și duse la cele mai înalte cote. A fost primul sezon „Înapoi în GROAPA. Ediția TV”, iar ultimul episod a fost difuzat joi, 15 august, aducându-le telespectatorilor o încheiere neașteptată pentru viața lui Sașa Vlahu și toți ai lui.  

Cerdak a murit. Shogunu și-a arătat adevărata față și a devenit principalul inamic, devenind clar că era cel care controla cu adevărat totul. Soarta personajelor a fost impactată pe vecie. Cel care a luptat constant, Sașa, este mai deznădăjduit ca niciodată.  

„Nu pot să fac nimic. Totul se întâmplă cu un pas înaintea mea, nu ajung niciodată acolo unde trebuie, când trebuie și când ajung, doar stau și număr morții”, a admis cu lacrimi în ochi Sașa, atunci când în brațele lui s-a aflat, în sfârșit, Alma, femeia pe care o iubește atât de mult, dar cu care încă nu poate clădi tot ce visează.  

Vali, ManuelaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De cealaltă parte, Vali simte că nimic nu va mai fi la fel și o vrea pe Manuela mai aproape de el pentru a construi împreună ceea ce a visat mereu. Iar Franco știe că nu se poate bucura de iubirea lui Mari, dar vrea să-și găsească locul în GROAPA. Se pare că secretele lui sunt mai mari și mai apăsătoare decât s-ar fi gândit cineva.  

Un final care a clătinat totul din rădăcini. O descoperire care a schimbat fiecare detaliu pentru cei care au trăit povestea cu sufletul la gură. O frază spusă de Sașa lui Franco care a deschis un mare semn de întrebare: ”n-ai ales la întâmplare casa asta. Ceva, ceva, te leagă de ea. Nu-i așa, frate?”. Primul sezon a ajuns la sfârșit!  

Tot sezonul „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” este disponibil pe VOYO. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton