Homepage  / Televiziune

Primul sezon din Săriți de pe fix! 2023 a ajuns la final. Cine sunt invitații din ultima ediție

Primul sezon din Săriți de pe fix! 2023 a ajuns la final. Cine sunt invitații din ultima ediție
7

de Roxana Mirea,

În această seară, 7 decembrie 2023, se încheie primul sezon „Săriți de pe fix!”. Mira și Emil Rengle sunt cei doi invitați speciali care au acceptat invitația lui Cabral de a se distra în ultima ediție din acest sezon a show-ul de divertisment: „Săriți de pe fix!”.  

Primul sezon din Săriți de pe fix! a ajuns la final 

Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Cătălin Neamțu, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși sunt 8 profesori în distracție care joia aceasta se vor da în spectacol, într-o nouă ediție Săriți de pe fix!. Alături de cei doi invitați speciali, vor trece printr-o serie de probe extrem de amuzante, totul pentru a-și adjudeca premiul suprem: buna dispoziție a telespectatorilor. Printre probele care vor stârni hohote de râs și ropote de aplauze se numără: „Luptă și spune”, „Sport pe note”, „Dirijorii”, „Decolare spontană”, dar și provocarea supremă: „Planul înclinat”.  

Primul joc la care vor lua parte invitații speciali este „Cu capu-n jos”. Regulile sunt simple: „I-am legat cu un ham destul de rezistent și îi atârnăm cu capul în jos de niște frânghiuțe, într-un decor care este, și el, întors pe dos”, va explica Cabral. „Mi s-a rupt inima când am văzut ce e aici”, va mărturisi Mira, înainte ca proba să înceapă. Și pentru Emil Rengle jocul va fi unul neașteptat: „Doamne, mi-e rău!”, va exclama acesta. Cum se va desfășura proba și ce îl va determina pe Cabral să spună „Așa necaz în bucătărie?”, vom afla în această seară.  

MiraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cabral, despre primul sezon Săriți de pe fix! 

Despre întregul sezon Săriți de pe fix!, Cabral declară că a fost o plăcere să îi vadă pe comedianți muncind și distrându-se în același timp:  

Am avut de îngrijit și încurajat niște nebuni incredibil de talentați, de înzestrați, de iscusiți în actorie și în improvizație. Am avut în fiecare zi de filmare plăcerea să-i văd muncind… dar distrându-se. Și tot ce am avut de făcut a fost să le aduc aminte constant că e bine ce fac, că ăsta e formatul, că e voie… că așa trebuie. În plus, la fel de deraiată e și echipa de producție, așa că n-am avut frâne și am simțit sprijinul în orice direcție am simțit că trebuie dusă povestea”.  

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV, și cu 7 zile în avans, pe VOYO. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton