; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Costelus si Doina mic

Primul sezon din “Atletico Textila” se termină joi

18 May 2016

Joia aceasta, de la 20.30, Pro TV va difuza ultimele două episoade din primul sezon al serialului Atletico Textila'. După ce Doina l-a cerut în căsătorie pe Costeluș în episodul de săptămâna trecută, toți prietenii din echipă și de la bar vor participa la nunta de pe… stadion.

Costelus si Doina

Raluca și Patronul Gică vor fi nașii cuplului fericit, iar Leonard va încălzi atmosfera ca maestru de ceremonii în stilul propriu, bineînțeles! Masa și dansul (pinguinului) se țin în barul Pușei, locul cel mai drag al tuturor nuntașilor, iar meniul, pregătit de Ahmed, va conține specialități unice, printre care se află sarmalele umplute cu nucă, scăzute în sos de vin.

Ultimul episod al acestui sezon din Atletico Textila' o să le dea mari bătăi de cap jucătorilor din cea mai amuzantă echipă de fotbal, pentru că îi va pune pe același gazon cu celebra echipă Atletico Madrid. Sau, cel puțin, asta este ceea ce își imaginează ei. Surpriza cea mai mare o să fie când vor afla că meciul este impotriva echipei Atletico Madrid de… fete.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare