; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sacrificiul

Primul sezon al serialului „Sacrificiul” ajunge la final. Cum se va numi sezonul 2

12 December 2019

Astăzi de la ora 20.00 Antena 1 va difuza ultimul episod al primului sezon din serialul „Sacrificul', produs de Ruxandra Ion, iar protagoniștii au dezvăluit seara trecută ce nume va purta sezonul 2. 

Producţia care a avut douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.

„Nu existã un program standard. Sunt zile în care stãm şi 12 ore pe platoul de filmare, dar sunt şi zile ( raaare ), cand filmãm doar 4-5 ore. Mã trezesc cu 15 minute înainte sã vinã maşina sã mã ia (sunt foarte rapidã dimineaţa), ajung la filmare, mã ocup de make up şi începem repetiţiile şi filmarea. Se lasã mai mereu cu râs şi cu multe poveşti', ne declara la debutul serialului protagonista Oana Cârmaciu, care o interpretează pe Ioana Popescu. 

Sezonul doi va avea un nume diferit

Cei trei protagoniști ai serialului: Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță au fost invitați seara trecută în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', prezentată de Dan Capatos și au dezvăluit în premieră că al doilea sezon va continua cu noi povești și personaje personaje. Mai mult decât au menționat faptul că al doilea sezon poartă numele „Sacrificiul: Alegerea' și că filmările pentru al doilea sezon sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Din spusele Oanei Cârmaciu al doilea sezon va debuta pe micile ecrane anul viitor, după sărbători. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare