; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stalker_res

Primul sezon al serialului „Hărțuitorii” („Stalker”), de la Diva, ajunge la final

10 June 2015

Primul sezon al serialului „Hărțuitorii' („Stalker') se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat la Diva miercuri, 10 iunie, de la ora 21.00. Episodul este intitulat „Love Kills' și urmărim cum Unitatea de Intervenție în Situații Periculoase a LAPD investighează noi cazuri de urmărire, încercând să le protejeze pe victimele hărțuitorilor.

Stalker_res

Miza este mai ridicată ca oricând, pentru că Beth Davis (Maggie Q) a fost deja obligată să se confrunte cu demoni din trecutul ei, iar fiecare membru al echipei are secretele sale. Vor reuși detectivii să treacă peste propriile obsesii și să-i protejeze pe oamenii care au nevoie de ei?

„Hărțuitorii' este un thriller psihologic ai cărui protagoniști sunt câștigătorul premiului Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) și actrița Maggie Q (Nikita, Divergent). În serial, detectivii investighează cazuri de hărţuire – voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice – în cadrul Unitatea de Intervenție în Situații Periculoase a LAPD.

Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american), iar serialul este creat de Kevin Williamson (The Following, The Vampire Diaries, Dawson’s Creek, Scream 4).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare