; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Femeie in infruntarea destinului_serial Happy Channel foto 5

Primul sezon al serialului “Femeie în înfruntarea destinului” se termină mâine, la Happy Channel

15 October 2018

Femeie în înfruntarea destinului', serialul care o are în rol principal pe îndrăgita actriță  Özge Özpirinçci, își încheie marți (16 octombrie), la Happy Channel, primul sezon. Astfel, ultimele trei episoade pot fi urmărite, astăzi, de la ora 20.00 până la ora 21.00, și celelalte două mâine, cu o difuzare specială, în întervalul 20.00-22.00. Producția va reveni anul viitor, în exclusivitate, în grila postului de televiziune cu al doilea sezon.  Începând de miercuri (17 octombrie), Happy Channel va difuza serialul A doua șansă' („Kalbimdeki Deniz'), de luni până joi, între ora 20.00 și 22.00.

Pe parcursul difuzării producției Femeie în înfruntarea destinului', telespectatorii au cunoscut-o pe Bahar (Özge Özpirinçci) și au empatizat cu povestea ei de viață, una în care zi de zi se dă lupta pentru supraviețuire. În ciuda greutăților care se ivesc, aceasta este nevoită să-și adune toate forțele pentru ca ea și cei doi copii ai săi să meargă mai departe. Fără bărbatul iubit, Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), pe care îl crede mort, și cu o situație financiară precară, Bahar face tot posibilul să rămână puternică pentru micuții ei: băiețelul, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica, Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. Deși, aceștia trăiesc cu gândul că bărbatul nu mai este în viață, situația este cu totul alta, iar în primul sezon telespectatorii au putut să vadă cât de mult i s-a schimbat viața lui Sarp în ultimii ani. Astfel, în timpul petrecut departe de Bahar, acesta și-a construit un alt cămin. Asemenea ei, și el este convins că i-a pierdut definitiv pe cei dragi. Oare vor reuși Bahar și Sarp să se reîntâlnească și să reînvie povestea lor de iubire? Telespectatorii pot afla dacă drumurile lor se vor intersecta din nou, urmărind ultimele episoade ale primului sezon Femeie în înfruntarea destinului', astăzi și mâine, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Serialul turcesc „Femeie în înfruntarea destinului' a început la Antena 1 pe 27 iunie, anul acesta, dupa care, ulterior, a fost mutat pe Happy Channel. Bahar, protagonista serialului, trebuia iniţial să fie jucată de Cansu Dere (pe care o ştiţi din „Mama' şi „Puterea destinului'), însă ea nu s-a înţeles cu producătorii de la MF Yapım, aceştia oferindu-i în cele din urmă rolul lui Özge Özpirinçci. Actriţa a acceptat să joace fără să stea prea mult pe gânduri. Bahar a făcut-o pe Özge să-şi depăşească limitele, mai ales că în realitate ea nu este mamă. Serialul „Femeie în înfruntarea destinului' este adaptarea turcească a unei producţii tv japoneze de succes „Woman – My Life For My Children' (2013). În Turcia, serialul „Femeie în înfruntarea destinului' („Kadin') a avut 32 de episoade, ultimul fiind difuzat de postul Fox la începutul lui iunie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare