Homepage  / Vedete româneşti

Primul Paște pentru Theo Rose alături de Sasha și Anghel Damian. „Cu siguranță, îl vom petrece în familie, cel mai probabil la țară”. EXCLUSIV

Primul Paște pentru Theo Rose alături de Sasha și Anghel Damian. „Cu siguranță, îl vom petrece în familie, cel mai probabil la țară”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Filmările pentru serialul „Clanul” de la Pro TV i-au adus lui Theo Rose nu doar o experiență fabuloasă, ci și o poveste de dragoste. Artista s-a îndrăgostit de Anghel Damian, producătorul creativ al serialului, cei doi devenind între timp și părinții unui băiețel, Sasha Ioan. Și, cum se apropie Paștele, artista ne-a dezvăluit și ce planuri are, fiind prima dată când sărbătorește în noua formulă...

Deși personajul său din „Clanul” a avut un sfârșit tragic, pentru Theo Rose apariția în serialul de la Pro TV este abia începutul, căci artista a prins gustul actoriei… Cu siguranță, vor fi și alte proiecte pe partea acesta însă, până atunci, cea care a interpretat-o pe fata lui Bebe Măcelaru se pregătește de un nou sezon al emisiunii „Vocea României”, dar și de primul Paște alături de fiul său, Sasha Ioan, și de cel care îi va deveni soți cu acte-n regulă cât de curând, Anghel Damian.

Mai multe detalii aflăm chiar de la Theo Rose!

 „Clanul” a luat sfârșit, cel puțin pentru personajul tău. Cum ai reușit să te desprinzi de acest proiect? Primul de acest gen pentru tine…

Nu a fost deloc simplu să mă desprind de Vera pentru că, în acești doi ani, a fost ca și când am mai avut tot timpul o fată cu mine. A făcut parte din viața mea, de-a dreptul și a asistat la toate stările prin care am trecut. Și eu am fost acolo pentru ea, am ajutat-o să-și îndeplinească, cu succes, misiunea în „Clanul”.

Și cum ai reacționat când ai aflat prima dată ce sfârșit are Vera?

Prima dată mi s-a părut interesant – gândindu-mă la acțiunea serialului și la faptul că acest sfârșit ar fi stârnit în oameni o emoție. Practic, acesta este scopul unui astfel de proiect: să stârnească în oameni tot felul de trăiri. Ori știam clar că moartea Verei, pentru cei care ne urmăresc, va avea un mare impact. După care, cu cât mă apropiam mai tare de momentul în care Vera dispărea din serial, am început să regret și să-mi dau seama cât de repede a trecut timpul și câte lucruri s-au întâmplat în perioada aceasta. M-am atașat de oameni, de proiect și mi-ar fi plăcut, totuși, să continui în „Clanul”.

Ce urmează pentru tine după „Clanul”, din punct de vedere al serialelor TV? Presupun că… „ai prins” gustul”…

Sper că urmează proiecte frumoase. Mi-am propus să aleg cu atenție proiectele cinematografice din care voi face parte în continuare pentru că îmi doresc să am continuitate în domeniu. Mai ales că școala pe care am avut ocazia să o fac în „Clanul”, nu este la îndemână, poate, nici studenților care termină UNATC. Sunt deschisă către noi proiecte, există ceva discuții în curs, dar așteptăm să vedem cum se vor finaliza.

Theo Rose și Tudor Chirilă, pe același scaun la „Vocea României”?

Vor începe și filmările pentru Vocea României. Cum crezi că ar fi dacă ai împărți scaunul de antrenor cu Tudor Chirilă?

Ar fi tot foarte frumos. Aș fi deschisă pentru această provocare, mai ales că situația cu Tudor Chirilă a fost cu totul diferită față de cum mi-o imaginam eu. Îl admir și cred că eu cu el pe un scaun ar putea fi o nebunie completă.

theo-rose-vocea-romaniei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dincolo de proiectele tale, cum decurge viața de mămică?

Decurge foarte frumos și de la sine. Copilul nostru este cuminte și este foarte plăcut să petrecem timp cu el. Ne distrăm și ne bucurăm de fiecare gest pe care îl face, pentru că, în perioada asta, de la o săptămână la alta, multe lucruri se schimbă. Eu mă simt mult mai bine – asta și pentru că am reușit să mă organizez astfel încât să pot petrece mai mult timp cu el, să mă și odihnesc mai mult, dar să pot participa și la activitățile pe care le presupune meseria mea. Suntem bine și fericiți. 

theo-rose-anghel-damian-sasha-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Ce veți face de Paște?  

Paștele, cu siguranță, îl vom petrece în familie, cel mai probabil la țară, la părinții mei pentru că este o tradiție.

La țară, sărbătorile au alt farmec așa că încercăm să nu ratăm niciodată și nici să-i luăm lui Sasha bucuria de a trăi sărbătorile în acest fel.

theo-rose-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Și unde veți ajunge în vacanță în vara aceasta?

Vara aceasta nu cred pentru că suntem prinși cu proiectele – atât eu, cât și Anghel. Vom pleca scurt – atât cât ne va permite timpul – în city break-uri alături de copil și bunici. Încercăm să profităm de timpul liber, să facem lucruri pentru noi și să ne găsim mici distracții inter activități.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton