; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Primul lucru pe care Teo îl bea dimineața

Primul lucru pe care Teo îl bea dimineața, „un chin groaznic”: „Asta trebuie să fac eu de ani de zile”

01 June 2021

La 52 de ani, Teo s-a reinventat. Vedeta a suferit, în urmă cu câțiva ani, o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut peste 60 de kilograme. Toată lumea se întreabă acum care e secretul sau dieta-minune știută doar de vedeta Kanal D.

În urmă cu șapte ani, Teo Trandafir a pierdut 63 de kilograme după o operație de micșorare a stomacului. Pentru a-și păstra silueta, Teo urmează un regim alimentar drastic, scrie click.ro.

Abia de curând, prezentatoarea a mărturisit că are și un secret. Teo bea în fiecare dimineață, la prima oră, un litru și jumătate de apă, care o ajută să elimine toxinele din corp.

Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile', a dezvăluit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D.

Teo nu e singura vedetă care își începe ziua cu un tabiet. Loredana, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc sunt doar trei dintre persoanele cunoscute de la noi care au astfel de ritualuri, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: instagram.com/teotrandafir

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare