; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Ghita

Primul duelist la “Ferma vedetelor” este Anda Ghiță

24 February 2016

Marți seară, cei 12 fermieri au continuat activitățile de renovare a fermei, căminul care îi găzduiește pe tărâmurile cipriote.

[Not a valid template]

Cei 12 fermieri au primit vizita lui Nea Rață, care a venit încărcat de tot felul de bunătăți pentru aceștia: răsaduri de legume, un păun și o păuniță, un fazan și câteva găinușe, dar și mâncare pentru animale. Acesta s-a asigurat și de faptul că Maria Constantin și Marcel Toader au avut grijă să nu lipsească vreo portocală din portocalul încredințat. Pe lângă acest lucru, cei 12 au întocmit, împreună cu Nea Rață, o listă de produse necesare: hârtie igienică, ceai, un topor mai greu, dar și cafea. Numai că socotelile lor nu au coincis cu socotelile acestuia, cei 12 primind la finalul zilei doar o parte dintre produsele solicitate.

Octavian Strunilă și Paul Ipate s-au apucat de construit un duș în aer liber, ca în vremurile de acum 100 de ani. Câteva obloane vechi, o bucată de pânză și câteva găleți cu apă și construcția a fost gata! Un duș funcțional, care să le asigure un minim de confort. În tot acest timp, ceilalți bărbați din fermă au muncit la construcția hambarului care va adăposti animalele. Fetele au pregătit un meniu copios: supă de spanac, salată de ceapă, dar și fasole cu cârnați.

La final de zi, Iulia Vântur le-a adus concurenților ulei de măsline proaspăt presat, fabricat din măslinele culese dis de dimineață de Lili Sandu, AMI și Sorana. Pe lângă acest lucru, cei 12 fermieri români au primit fotografiile lor, pentru a realiza organigrama fermei: fermierul săptămânii, servitorii, dueliștii, precum și concurenții eliminați. La final de seară, concurenții au nominalizat primul duelist – Anda Ghiță. Aceasta va avea sarcina de a alege cel de al doilea duelist. Totul s-a încheiat cu o petrecere în jurul focului de veghe, cu muzică românească, dar și cu țuică cu schinduc, o băutură cu proprietăţi miraculoase făcută din plante ce cresc pe Ceahlău.

În această seară, de la 20.30, telespectatorii vor afla cel de-al doilea duelist și vor vedea primul duel al acestui sezon, precum și prima eliminare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare