; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_220115_HK 2_0163

Primul concurent a părăsit “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

11 March 2015

Cel de-al doilea service la 'Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor' a fost coordonat de chef Scărlătescu, iar cele două echipe au trecut încă o dată prin focuri. Faptul că nici de data aceasta nu au reușit să se coordoneze le-a adus concurenților o ploaie de vorbe grele din partea chef-ilor, iar momentul jurizării a scos la iveală nemulțumirile fiecărui concurent legate de colegii de echipă.

Multe nominalizări au primit marți seară la 'Hells Kitchen' Rebeca și Angela, în timp ce băieții au fost nemulțumiți de atitudinea atotștiutoare a lui Tudor. Chefii au fost însă cei care au decis cine se prezintă în fața lor pentru a fi eliminați din competiție. Rebeca, Angela, Tudor și Florin au avut parte de emoții la cote maxime în timpul jurizării, pentru că au fost nominalizați pentru eliminare.

Surpriza a venit însă din partea celor trei jurați, care decid să îi trimită la locurile lor și să o elimine pe Eugenia.

[Not a valid template]

Ediția de marți s-a deschis cu o probă neaşteptată: concurenţii au fost nevoiţi să monteze diferitele farfurii, legaţi la ochi. Lucrurile nu au fost deloc simple, mai ales că preparatele pe care le-au avut de gătit au fost cu tematică dată: mâncare afrodiziacă. Bucătarii au lucrat în echipe de câte doi, iar concurentul legat la ochi a putut să se bazeze doar pe indicaţiile colegului sau pe propria imaginaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare