Homepage  / Televiziune

Ce secrete au ieșit la iveală la primul bonfire de la Insula iubirii 2024. Iustina: „Am vrut să închei relația atunci”

Ce secrete au ieșit la iveală la primul bonfire de la Insula iubirii 2024. Iustina: „Am vrut să închei relația atunci”
9

de Roxana Mirea,

Sezonul 8 al show-ului „Insula iubirii” a premiera luni, 15 iulie 2024, la Antena 1, iar cuplurile au avut parte de prima lor ceremonie a focului. Partenerii au vorbit despre secretele care îi leagă și au surprins cu declarațiile lor. De exemplu, Iustina Loghin a făcut dezvăluiri despre Cornel Luchian care l-au luat prin surprindere chiar și pe Radu Vâlcan. 

Cuplurile s-au întâlnit la primul bonfire, la Insula iubirii – 15 iulie 2024 

Cele cinci cupluri de la „Insula iubirii”, sezonul 8, au avut parte de primul bonfire. Primii care au fost luați la întrebări au fost Iustina Loghin și Cornel Luchian. Deși au stabilit data nunții, Iustina a recunoscut că are anumite dubii în ceea ce-l privește pe Cornel. Acesta spune că își recunoaște greșelile din trecut și nu a ascuns faptul că a vorbit cu o fostă iubită.  

„Cea mai mare greșeală pot să o spun, pentru că mi-o asum. Am vorbit la telefon cu altcineva. O fostă iubită. Eu am sunat-o. Pur și simplu cred că eram curios să știu ce mai face. A fost un moment de slăbiciune, așa îl numesc eu”, a mărturisit Cornel în fața lui Radu Vâlcan, potrivit a1.ro.

„(…) El a vorbit de mai multe ori, nu doar o singură dată și nu cu o singură fostă, ci cu mai multe (…)”, a adăugat Iustina. 

Cuplurile s-au întâlnit la primul bonfire, la Insula iubirii – 15 iulie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cel mai greu moment din relația Iustinei cu Cornel 

La testimoniale, Iustina și Cornel au dezvăluit că cel mai greu moment al relației lor a fost atunci când ea a plecat la Istanbul pentru o operație de rinoplastie. Operația i-a fost făcută cadou de către Cornel, doar că în timp ce ea era plecată, el o înșela în România.  

„Am ajuns la Istanbul, totul bine și frumos până când mi-au scris două fete, după ce Cornel a început să le dea mesaje. Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru. El a insistat, a dat detalii unde stă el. Am vrut să închei relația atunci, am zis că nu pot așa ceva (…) Dar am reușit să trec peste, pentru că nu a fost ceva atât de grav”, a adăugat viitoarea soție a lui Cornel Luchian. 

Cornel a mai fost căsătorit și are patru copii din acel mariaj: două fete și doi băieți. 

Am avut o relație de nouă ani. Am fost căsătorit, am copii din acea relație. Acum aproape un an am divorțat, deși relația se stricase de mai mulți ani (…) Iustina a fost unica femeie care a putut să înțeleagă asta și a dat dovată de maturitate (…) Am o relație foarte bună cu fosta soție, țin zilnic legătura cu ea”, a mai precizat Cornel. 

Sursa Foto: captură de ecran, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton