; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Primul bărbat însărcinat din lume vine la Happy Hour

30 August 2010

Foto: Guliver/Getty Images/PRO TV. Thomas Beatie a născut până acum de trei ori

Startul emisiunii „Happy Hour' din această toamnă va fi dat de un invitat cu totul şi cu totul special: primul bărbat din lume care a născut. Thomas Beatie, cunoscut drept primul bărbat din lume care a rămas însărcinat, vine în România, luni, 30 august, pe canapeaua lui Cătălin Măruţă.

.

'Prima ediţie de după vacanţă a emisiunii 'Happy Hour' are un invitat care a făcut senzaţie pe glob: primul bărbat din lume care a născut, americanul Thomas Beatie', anunţă Cătălin Măruţă.

'Bărbat din punct de vedere legal, Thomas s-a născut femeie şi a făcut o operaţie de schimbare a sexului, păstrându-şi totuşi organele reproducătoare interne feminine. Veţi vedea luni la 'Happy Hour' un personaj care a lăsat mapamondul cu gura căscată', a mai  spus vedeta Pro Tv.

Thomas Beatie este un bărbat din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 36 de ani, care s-a născut de fapt femeie, şi încă una foarte atractivă, care defila pe podiumurile concursurilor de frumuseţe. În 2002, însă, a decis să îşi facă o operaţie de schimbare de sex. Chiar şi aşa, până acum a născut nu mai puţin de trei copii.

În prezent este căsătorit cu Nancy şi locuiesc amândoi în orasul Bend din Oregon, Statele Unite ale Americii.

Thomas Beatie a intrat în atenţia presei în anul 2008, când vestea că bărbatul este gravid şi că urmează să dea naştere unui copil a făcut înconjurul lumii. Thomas a hotărât să rămână însărcinat deoarece soţia lui, Nancy, a suferit o histerectomie şi nu poate avea copii.

Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut să rămână însărcinat pentru că şi-a păstrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci când a făcut operaţia de schimbare de sex. Astfel, în vara anului 2008, Thomas Beatie a născut-o pe Susan Juliette, primul său copil.

Un an mai târziu, pe 10 iunie 2009, Thomas l-a născut pe cel de-al doilea copil, un băiat pe nume Austin.

Acum, familia lui Thomas Beatie s-a mărit din nou: la începutul lunii august a acestui an, Thomas a dat naştere celui de-al treilea copil, un băieţel.

Pentru Thomas şi Nancy, tot acest drum a însemnat o serie de decizii extrem de dificile. Rudele şi prietenii nu i-au sprijinit, iar mulţi dintre membrii familiei soţiei lui Thomas sau unii dintre vecinii lor nici măcar nu ştiu ca el a suferit o operaţie de schimbare de sex.

Faptul că vrei să ai un copil nu este o dorinţă neapărat a femeilor, ci a fiinţelor umane, în general!', a declarat Beatie pentru presa americană la momentul respectiv.

.

Citeşte şi:

Trei petreceri pentru aniversarea Andrei

Spania prin ochii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă

Cătălin Măruţă şi Happy Hour', gata de vacanţă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare