; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bake Off Romania

Primii patru concurenți de la “Bake Off România”

24 February 2016

Luni, 29 februarie, de la 20.30, la Pro TV, începe Bake Off România'. Cei mai buni 12 concurenți au intrat în cortul Bake Off România', după o selecție riguroasă din partea celor trei jurați, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, sperând să ajungă cât mai aproape de titlul de Cel mai bun cofetar amator din România.

Patru dintre concurenții cu care telespectatorii se vor întâlni în această competiție sunt: Adrian Maticiuc, Mariana Sandu, Erika Szabo și Robert Stratulat.

Adrian Maticiuc

Adrian Maticiuc este un tânăr de numai 16 ani, care și-a descoperit pasiunea pentru cofetărie alături de bunica lui. Este un adevărat perfecționist, care se preocupă constant să afle cele mai noi trenduri și să își perfecționeze tehnica. Adrian i-a impresionat pe jurați prin preparatele sale uimitoare, pe care reușeste să le realizeze la o vârstă atât de fragedă.

Mariana Sandu

Mariana Sandu a fost profesoară de franceză, iar la 64 de ani și-a pus în practică pasiunea de o viață de a face prăjituri, în cortul Bake Off România'. A început să prepare deserturi de la vârsta de 12 ani, iar specialitatea sa este tortul de ciocolată. Gustul pentru prăjiturile franțuzești l-a dezvoltat în Franța, unde a avut șansa să locuiască o perioadă.

Erika Szabo

Erika Szabo este o prezență dulce, o persoană de 25 de ani care a acumulat o experiență grea de viață, ce i-a deschis drumul către cofetărie. Încă de la cinci ani și-a petrecut timpul în bucătărie, alături de mama ei, făcând prăjituri. Erika a început să ia în serios pasiunea pentru cofetărie recent, iar pasiunea pentru călătorii o face să fie deschisă la influențele internaționale și la gusturile noi din domeniul cofetăriei.

Robert Stratulat

Robert Stratulat este un adevărat pasionat de cofetărie care, de 10 ani, își perfecționează tehnica și rețetele. În ultimii cinci ani s-a apucat serios de gătit pentru fetița lui, din dorința de a-i oferi surprize delicioase și sănătoase. Robert este definiția curajului în bucătărie, iar creativitatea i-a adus multe aprecieri din partea juraților.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare