; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca si Radu

Primii finalişti de la “România Dansează”

28 April 2014

Cum regulile s-au schimbat în acest an, 12 semifinalişti au intrat aseară la duel, concurând alături de unii dintre cei mai buni dansatori, grupaţi în funcţie de stilul de dans. Andreea Bălan şi Jorge s-au duelat şi ei toată seara.

Doar trei dintre concurenţi şi-au câştigat însă votul pentru a trece în următoarea etapă, urmând ca cel de-al patrulea să fie desemnat prin vot, de către telespectatori, până astăzi, la ora 16 şi anunţat în direct la Observator 16.

 Rares si Alessia

Rareş şi Alessia au primit votul lui CRBL şi şi-au adjudecat un loc în marea finală a show-ului. Micuţi, dar ambiţioşi şi talentaţi, cei doi concurenţi au cucerit sala şi juriul cu un număr de street dance. „Copiii ăştia, dincolo de atitudine şi carismă, au o foarte bună tehnică, pe mine m-au copleşit!', le-a spus Monica, iar Connect-R a completat „Sunteţi prea buni!'.

Bianca si Radu

Monica Petrică a decis să trimită în finală un număr de contemporan: „Mă ridic în picioare să vă fac o reverenţă, mi-aţi încântat ochii şi sufletul cu talentul şi dedicaţia voastră!', le-a spus Monica Biancăi şi lui Radu, doi dansatori care formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, care au reuşit să transmită emoţia şi sensibilitatea lor tuturor celor care i-au privit. Nu puţini au fost cei care au vărsat şi câteva lacrimi în timpul reprezentaţiei lor, printre ei aflându-se şi Connect-R.

 Cosmin Soare

Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele marţiale) l-a determinat pe Connect-R să-l trimită direct în marea finală. „Sunt puţini concurenţii care îţi rămân în minte luni de zile după audiţii, dar Cosmin are această putere!', a povestit Monica. Cosmin şi-a pregătit în cele mai mici detalii recuzita pentru semifinală, ştiind că depinde doar de el să rămână în atenţia juraţilor şi să le câştige voturile. În momentul în care a început să se învârtă în cap, de zeci de ori, având picioarele imobilizate într-un scaun, confecţionat de el, care s-a şi luminat pe scena super show-ului, i-a cucerit pe juraţi. „M-am bucurat enorm când am văzut că a apărut scaunul şi că te învârţi cu el. Nu mă aşteptam să se şi aprindă! M-ai spart!' i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat „Uite un om care a înţeles despre ce e vorba în acest concurs!'.

Până astăzi la ora 16:00, telespectatorii îşi mai pot vota favoriţii prin sms la 1313 cu textele Kozaciok, Robots sau Râşnov, urmând ca în cadrul Observatorului orei 16, Andreea şi Jorge să îl anunţe telefonic pe cel de-al patrulea finalist al show-ului.

UPDATE:

Cei care au câştigat aprecierea celor de acasă au fost dansatorii din trupa Kozaciok.

Kozaciok

Coregraful grupului Kozaciok a fost anunțat în direct că trebuie să reia antrenamentele.

'Am sperat din tot sufletul. Am mobilizat pe toată lumea, prieteni, comunitatea de ucranieni. Este cea mai frumoasă performanță de la începutul ansamblului', a declarat acesta.

Ansamblul Kozaciok şi trupa X-Tazy au spart gheaţa duelurilor în cadrul primei semifinale „România Dansează', însă juraţii i-au declarat învingători pe micuţii pasionaţi de cultura ucraineană, Kozaciok. Monica Petrică a remarcat dificultatea mişcărilor alese de ei pentru semifinală: 'Fac niște elemente extrem de dificile pentru vârsta lor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare