Homepage  / Televiziune

Cine sunt primii concurenți care au ajuns în bucătăria MasterChef 2024. Sorin Bontea: „Aventura pentru voi abia începe!”

Cine sunt primii concurenți care au ajuns în bucătăria MasterChef 2024. Sorin Bontea: „Aventura pentru voi abia începe!”
10

de Redactia Tvmania

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” a fost difuzată marți, 8 octombrie 2024. Toți concurenții au intrat în etapa confruntărilor. Iată cine sunt primii 9 concurenți care au reușit să-i convingă pe chefi că merită să meargă mai departe.  

Primii concurenții care au ajuns în bucătăria MasterChef – 8 octombrie 2024 

Pasionați, încrezători și dornici să-și depășească limitele, așa au intrat aseară toți concurenții MasterChef în etapa confruntărilor. Pentru unii dintre ei, competiția merge mai departe, ceilalți și-au lăsat șorțul pe banc și au plecat acasă.  

Carla Catană, Diana Rogo, Ionela Grigore, Ortensia Iliev, Ruthie Kuszai, Gabriel Șerban, Petre Catană, Sebi Dascălu și Victor Costache sunt primii 9 concurenți care au reușit, marți seară, să-i convingă pe chefi prin tehnică și gust, asigurându-și un loc în bucătăria MasterChef. „MasterChef nu înseamnă doar o plimbare printr-o bucătărie, înseamnă gătit sub presiune, să fii capabil să supraviețuiești de la o probă la alta”, a spus Chef Florin Dumitrescu. 

Victor Costache – MasterChef Romania 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Față în față cu cei care au reușit să adauge un strop de magie în farfuriile lor, chefii au subliniat că adevărata aventură abia acum începe: „Dragii noștri, vă felicităm că ați făcut acest pas important: veți intra în bucătăria MasterChef. Aventura pentru voi abia începe!”, a menționat Chef Sorin Bontea, în timp ce Chef Cătălin Scărlătescu a punctat: „Din momentul în care veți intra în bucătăria MasterChef, lumea o să vă recunoască pe stradă. Inspirați oamenii, gătiți cu pasiune. Baftă tuturor! Pentru că o să aveți nevoie…”. 

Săptămâna viitoare, luni, de la ora 20:30, chefii continuă să testeze abilitățile concurenților care au primit mult-râvnitele șorțuri, iar cei mai buni dintre ei vor completa lista deschisă aseară. După etapa confruntărilor, 20 de amatori pasionați de gătit vor păși în bucătăria MasterChef. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton