Homepage  / Televiziune

Cine sunt primii 5 concurenți care s-au calificat în marea finală „Românii au talent” 2024, sezonul 14

Cine sunt primii 5 concurenți care s-au calificat în marea finală „Românii au talent” 2024, sezonul 14
8

de Roxana Mirea,

Prima semifinală a emisiunii „Românii au talent”, sezonul 14, a fost difuzată vineri, 17 mai 2024, la Pro TV. Cinci concurenți s-au calificat în marea finală după ce au impresionat publicul cu numerele lor fantastice. Iată cine sunt primii finaliști de la „Românii au talent” 2024, sezonul 14.  

Primii finaliști de la „Românii au talent” 2024, sezonul 14 

După ce în audiții au ridicat publicul în picioare și au primit aprecierile juraților, ajungând în etapa semifinalelor, vineri, 12 concurenți au dat un nou test… de această dată, LIVE! În fața tuturor celor de acasă, aceștia au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol de neratat, păstrând în minte un gând clar: să fie votați și să se califice în marea finală. Prima semifinală „Românii au talent” a fost urmărită cu sufletul la gură de către toți cei de acasă.  

La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: VAN și Karlos Tănăsucă. Acestora li se vor mai adăuga alte două nume la finalul semifinalei de săptămâna viitoare.   

Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 31 mai: Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă și VAN.  

Calisthenics RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prima semifinală le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. A fost o seară plină de dinamism, în care cascadoriile și reprezentațiile de muzică, dans, calcul mental, desen, roast, calisthenics și contorsionism s-au completat perfect.  

Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live! Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton