; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor

Primele trei vedete care au acceptat provocarea “Ferma vedetelor”

12 January 2016

Ferma vedetelor

Obișnuiți cu scenele de concerte, cu camerele de luat vederi din platourile de televiziune, dar mai ales cu lumina reflectoarelor, trei vedete au hotărât să renunțe pentru trei luni la toate acestea, acceptând provocarea de a participa la al doilea sezon Ferma vedetelor'! Alături de alți 9 concurenți, ei vor renunța la confortul lumii moderne și la stilul de viață cu care sunt obișnuiți pentru a trăi viața la fermă. Curajoșii sunt: Lili Sandu, Ami și Viorel Sipoș.

Lili Sandu

Lili Sandu

Lili Sandu, actriță și cântăreață cunoscută publicului pentru filmele și serialele de televiziune în care a apărut, are o poveste demnă de Hollywood! Timp de 6 ani, Lili Sandu a studiat actoria în Los Angeles, alături nume sonore ale cinematografiei internaționale. Fire aventuroasă, mereu în căutare de provocări noi, Lili a acceptat pariul de a se lupta pentru titlul de Fermierul anului: „Sunt o fire competitivă și îmi place spiritul competiției! O să lupt cu toate armele în bătălia pentru acest titlu pentru a-mi demonstra că-mi pot depăși limitele!', a declarat Lili Sandu.

Ami

Ami

Ami, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, a devenit cunoscută publicului din România prin intermediul hitului „Trumpet lights'. Un alt succes sonor din repertoriul cântăreței este piesa „Deja-vu'. Colaborarea cu Grasu XXL a reușit să doboare 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit 6 premii la diferite evenimente muzicale din România! Pasionată de muzică încă din copilărie, Ami a învățat să cânte la vioară, câștigând numeroase concursuri de specialitate. „Sunt o persoană puternică, ambițioasă și mă pot adapta foarte repede chiar și în cele mai imposibile condiții. De abia aștept să încep lupta pentru Fermierul anului!', a mărturisit Ami.

Viorel Sipoș

Viorel Sipoș

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, cu mii de concerte în palmares și zeci de hituri, constănțeanul Viorel Sipoș, membru al uneia dintre cele mai de succes trupe – 3SE, va lăsa deoparte pentru o perioadă proiectele sale pentru a participa la una dintre cele mai mari provocări din viața sa! „Proiectul «Ferma vedetelor» reprezintă o provocare mare și o experiență interesantă! Vreau să-mi testez limitele și să-mi înving cel mai mare adversar care e… însuși Viorel', a declarat acesta. Oare viața de la malul Mării Negre îl va ajuta în experiența de la malul Mării Mediterane?

Dacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului într-o locație ascunsă în mijlocul pădurii, în acest sezon cele 12 vedete se vor înfrunta într-o locație exotică din însoritul Cipru! Timp de 3 luni, concurenții vor locui în condiții ca acum 100 de ani, complet izolați, fără acces la telefoane mobile sau internet, fără electricitate. Iulia Vântur, gazda emisiunii, va fi alături de concurenți pentru a le repartiza sarcinile, provocările, dar și recompensele sau pedepsele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare