; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS9693

Primele transformări de la “Te cunosc de undeva!” (Antena 1)

11 February 2016

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!', Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, George, Rareș Dragomir, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu intră în competiția transformărilor totale.

[Not a valid template]

Concurenții celui de-al nouălea sezon și-au luat, așadar, în primire perucile, pantofii cu toc, genele și unghiile false pentru primele roluri pregătite special pentru ei de ruleta personajelor și sunt gata să urce pe scenă, în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, care le vor acorda punctele pentru canto, coregrafie, actorie, dar și pentru întregul show.

În prima ediție a celui de-al nouălea sezon, ruleta a pregătit pentru Anca Țurcașiu un personaj sexy și provocator, Madonna. George își va încălța pantofii cu tocuri de 12 centimetri, ca să o imite, cum doar el știe, pe Rihanna, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care în acest sezon vor cânta în duet, se vor transforma în cele două surori de la Azucar Moreno.

Ce alte personaje vor întruchipa ceilalți șase concurenți și care va fi cea mai bună transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 13 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al nouălea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare