Homepage  / Seriale turceşti

Primele imagini din serialul „Bir Gece Masali”cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı Coşkun în rolurile principale. Poveste, distribuție, trailer

Primele imagini din serialul „Bir Gece Masali”cu Burak Deniz și Su Burcu Yazgı Coşkun în rolurile principale. Poveste, distribuție, trailer
15

de Anda Dincă,

Frumoșii actori Burak Deniz (33 de ani) și Su Burcu Yazgı Coşkun (19 ani) sunt gata să cucerească telespectatorii turci cu noul lor serial, „Bir Gece Masali” („O poveste de noapte”), de a cărei regie se ocupă Emre Kabakuşak („Fiica ambasadorului”, „Tactici în dragoste”).

Povestea serialului „Bir Gece Masali”

Producția, anunțată inițial cu titlul de „Şehrazad” („Șeherezada”), va avea premiera în Turcia, la postul Atv, toamna aceasta. Cei din fața micilor ecrane vor putea urmări povestea de dragoste imposibilă dintre Canfeza (Su Burcu), fiica unui iuruc, membru al unui grup etnic nomad din munții Taurus, și Mahir (Burak), un comisar. Tatăl protagonistei, Kürşat, va fi jucat de Gürkan Uygun („Inima orașului”), iar din distribuție vor mai face parte, printre alții, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu și Emel Çölgeçen.

serial turcescIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Acțiunea serialului va începe în renumitul obiectiv turistic Pamukkale și va continua la Istanbul, într-un conac superb. Su este foarte entuziasmată în ceea ce privește acest proiect: nu doar că face primul ei rol principal din carieră, dar și că joacă alături de Burak.

„Îmi place foarte mult stilul lui de a juca. În plus am fost foarte impresionată când am citit scenariul”, a declarat tânăra actriță, citată de aksam.com.tr.

Su Burcu Yazgı Coşkun a jucat-o pe Asiye în serialul de succes „Totul pentru familia mea” („Kardeşlerim”), difuzat în 2022 de Kanal D. De asemenea, ea a mai fost văzută și în „Trandafirul negru”, „Femeie în înfruntarea destinului” și „Kuzgun”. La rândul său Burak este îndrăgit de telespectatorii de la noi pentru rolurile sale din „Regina nopții”, „Păzește-mă de mine!” și „Povestea noastră”.

În ce proiecte sunt implicați actorii principali

La Netflix el poate fi văzut în serialul „Șahmaran”, care a revenit de curând cu sezonul al doilea. Ce nu știați despre Burak Deniz Burak Deniz, unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului, a povestit într-un interviu acordat revistei „Vogue” Turcia că îi place să se îngrijească și că întotdeauna își începe diminețile cu un duș și o cafea turcească. Burak le-a mărturisit ziariștilor că adoră seria de filme „Harry Potter”, că este fan al trupei Linkin Park și a recunoscut că pentru el actoria a fost „o chemare”.

burak 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

„Întotdeauna m-am bazat pe propriile emoții când m-am pregătit pentru un rol, însă atunci când simt că mă blochez apelez la ajutorul unor profesori de actorie”, a povestit el. Când nu este la filmări, lui Burak îi place să se antreneze la sala de fitness sau să meargă cu cortul în natură. Dacă de mâine s-ar lăsa de actorie, el ar lucra ca graphic designer.

Conform sozcu.com.tr, Burak se iubește în prezent cu actrița Bestemsu Özdemir („Sărutul otrăvit”), care a declarat despre el că „este foarte bun la suflet, dar și foarte talentat”. Vara aceasta, Burak a filmat pentru o peliculă care va apărea anul viitor la Disney Plus, „Umami Kaynama Noktası” („Punctul de fierbere Umami”), a cărei acțiune se petrece într-un restaurant. Filmul este adaptarea producției britanice din 2021, „Boiling Point”, iar partenera lui Burak este Öykü Karayel („În ritmul vieții”, “Jocurile iubirii”).

Sursă foto: Instagram – Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton