Homepage  / Seriale

Primele imagini din prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” au fost lansate. Cine sunt actorii din distribuție

Primele imagini din prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” au fost lansate. Cine sunt actorii din distribuție
5

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii „Outlander”! Au fost publicate primele imagini din „Outlander: Blood of My Blood”, mult așteptatul prequel al serialului de succes „Outlander”. În imagini, apar cele două cupluri centrale ale serialului: părinții lui Jamie, Ellen Mackenzie și Brian Fraser, și părinții lui Claire, Julia Moriston și Henry Beauchamp. 

Primele imagini din „Outlander: Blood of My Blood” 

Au fost publicate primele imagini din „Outlander: Blood of My Blood”, mult așteptatul prequel al serialului de succes Starz, „Outlander”. Fotografiile ne oferă o imagine a celor două cupluri centrale ale serialului – părinții lui Jamie, Ellen Mackenzie (Harriet Slater) și Brian Fraser (Jamie Roy), și părinții lui Claire, Julia Moriston (Hermione Corfield) și Henry Beauchamp (Jeremy Irvine). 

Fotografiile fac aluzie la legătura dintre cele două cupluri. Ellen și Brian stau în picioare, îmbrăcați în tartan tradițional din Highland, ținându-se de mână, iar într-o altă imagine, ei împărtășesc un moment tandru. Imaginile cu Julia și Henry îi prezintă pe cei doi împărțind un drum cu mașina, precum și o îmbrățișare romantică. 

„Blood of My Blood” va urmări povestea de dragoste dintre Ellen și Brian în Scoția secolului al XVIII-lea, precum și relația Juliei și al lui Henry în Anglia din perioada Primului Război Mondial. Matthew B. Roberts, actualul co-showrunner al serialului „Outlander”, scrie prequel-ul și este producător executiv alături de Maril Davis. Autoarea cărților din seria „Outlander”, Diana Gabaldon, va fi, de asemenea, producător consultant. 

Primele imagini din „Outlander Blood of My Blood”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine sunt actorii din „Outlander: Blood of My Blood” 

Suntem încântați să spunem poveștile acestor două cupluri”, a spus anterior Roberts într-o declarație, potrivit Entertainment Weekly. „Originile relațiilor lor explorează teme universale care transcend perioadele de timp și suntem foarte încântați ca fanii să descopere și să se îndrăgostească de aceste personaje și de poveștile lor de dragoste așa cum au făcut-o cu Claire și Jamie.” 

Nu a fost anunțată o dată de lansare pentru „Blood of My Blood”, dar sezonul de 10 episoade se filmează în prezent în Scoția. Personajele preferate ale fanilor vor apărea cu Sam Retford în rolul tânărului Dougal MacKenzie, Rory Alexander în rolul tânărului Murtagh Fraser și Tony Curran în rolul vicleanului Lord Lovat. Din distribuția suplimentară fac parte Séamus McLean Ross, Conor MacNeill, Jhon Lumsden, Sara Vickers, Peter Mullan, Sally Messham, Terence Rae, Sadhbh Malin, Ailsa Davidson, Annabelle Dowler și Harry Eaton.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton