; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1541490914 the witcher game henry cavill

Primele imagini din noul sezon „The Witcher”: mai întunecat, mai războinic și cu o armură nouă!

06 October 2020

Deși sezonul al doilea al serialului urmează să apară abia în 2021, Netflix a început campania de promovare a noilor aventuri ale vânătorului de demoni Geralt of Rivia, eroul serialului fantasy „The Witcher', interpretat de Henry Cavill. 

 

Așa că, drept primă măsură de consolare a fanilor pentru care 2021 este un an foarte îndepărtat, a fost lansarea pe internet a două fotografii. În prima, Henry Cavill, cam supărat, aflat într-o cameră întunecată, poartă o armură nou nouță, cu pătrățele pe abdomen, iar în cealaltă, la fel de supărat, are prinsă de spate celebra sa sabie anihilatoare de demoni, troli și alți monștri umani sau nu.

 

Totodată, Netflix a făcut un rezumat foarte pe scurt al sezonului 2.

„Convins că Yennefer a murit în Bătălia de la Soddeb, Geralt of Rivia o aduce pe prințesa Cirilla în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa natală din Kaer Morhen. În timp ce pe Continent, regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe tânără de ceva mult mai periculos: misterioasa putere aflată în posesia ei.'

 Vezi galeria foto >

Inspirat de seria de romane fantasy cu acelasi nume scrisă de polonezul Andrzej Sapkowski, apărută și la noi, serialul a fost unul dintre marile succese marca Netflix din 2019. De fapt, ca dovadă a entuziasmului stârnit de producția TV, sezonul al doilea a fost anunțat în noiembrie 2019, cu o lună înainte de lansarea propriu-zisă a primului sezon. 

 

Henry Cavill s-a alăturat campaniei de promovare și a distribuit și el imaginile pe pagina sa de Instagram însoțite de un citat din „Vremea disprețului', volumul patru al seriei: „S-ar putea, a zis bărbatul cu părul alb, ca nişte războinici să întrebe ce s-a întâmplat cu acești oameni răi. Spune-le că i-a muşcat Lupul. Lupul Alb. Şi să le mai zici ca, din când în când, să privească în spate, peste umăr. Într-o zi, îl vor vedea pe Lup.' 

 

Din distribuția serialului mai fac parte Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni și Adam Levy. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare