Homepage  / Netflix

Primele imagini din noul serial „Rebelde”, realizat de Netflix. Când va avea premiera

Primele imagini din noul serial „Rebelde”, realizat de Netflix. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

Cu siguranță vă mai amintiți de faimoasa telenovelă „Rebelde”, care făcea furori la începutul anilor 2000. Fanii serialului primesc vești bune de la Netflix, care s-a decis să facă un remake după „Rebelde”. Netflix a lansat o prezentare a noii versiuni a serialului  - cu un videoclip muzical remixat al piesei originale — care prezintă noii actori și decorul.

Primele imagini din serialul Netflix „Rebelde”

Aspectul noii versiuni a serialului „Rebelde” este mai apropiat de cel al unor producții precum „Elite”, unde studenții poartă uniforme „preppy”, spre deosebire de bluzele tăiate și fustele scurte purtate de actori în versiunea mexicană. În plus, muzica îmbină acum ritmurile moderne în actele muzicale.

Cum timpul a trecut, este de la sinte înțeles că vechii actori nu vor mai juca în noua producție. Noul serial „Rebelde” este despre noua generație, iar din distribuție fac parte Sergio Mayer Mori, în rolul lui Estebán, Andrea Chaparro, în rolul lui M.J. și Azul Guaita, în rolul Janei Cohen.

Totuși, singura actriță din distribuția veche care va apărea în remake-ul realizat de Netflix este Estefanía Villarreal. Ea o va interpreta pe Celina Ferrer, care de această dată va fi directoarea școlii.

Aceasta va fi a treia adaptare a poveștii Rebelde. Originalul, „Rebelde Way”, a fost difuzat pentru prima dată în Argentina și a fost refăcut ulterior de Televisa, care a difuzat 440 de episoade din 2004 până în 2006. Dulce María, Maite Perroni și Diego Boneta au cunoscut faima datorită acestui serial.

Remake-ul după „Rebelde” va apărea pe Netflix pe data de 5 ianuarie 2020.

Ce spune Dulce María despre noul „Rebelde”

După ce Netflix a publicat noua versiune a melodiei „Rebelde”, au venit și criticiile prin care versiunea nouă este comparată cu versiunea veche. Dulce Maria a mărturisit că ei i-a plăcut reinterpretarea melodiei și că a făcut-o să fie nostalgică.

„Mi-a plăcut muzica, mi-a plăcut melodia, cum au schimbat-o, cum au cântat vocile… M-a făcut să fiu nostalgică pentru că evident este o melodie care este impregnată în ADN-ul meu, adică „Rebelde” o cânt și în somn, dar s-o văd așa m-a făcut nostalgică și în același timp mi-a oferit emoție pentru că încă trăiește și că ei continuă să o facă. Este de asemenea un omagiu pentru noi”, a declarat Dulce María, care acum are 35 de ani.

Totuși, Rebelde a fost un remake al lui Erreway, care a fost primul serial Rebelde, așa că este întotdeauna valabil și este bun și pentru o altă generație. Știu că generația noastră este foarte geloasă pe ceea ce a fost Rebelde și cred că fiecare proiect Rebelde, pentru că au existat mai multe versiuni, toate sunt unice, toate sunt despre generații diferite. M-a făcut să fiu nostalgică și le doresc tot ce-i mai bun”, a mai spus aceasta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton