Homepage  / Televiziune

Primele imagini de la Săriți de pe fix! Filmările show-ului prezentat de Cabral sunt în toi

Primele imagini de la Săriți de pe fix! Filmările show-ului prezentat de Cabral sunt în toi
7

de Roxana Mirea,

Filmările pentru show-ul „Săriți de pe fix!” sunt în toi, iar Pro TV a publicat primele imagini. Cabral va fi gazda show-ului, iar platoul este unul inedit, adaptat formatului. Cu un living înclinat și o baie cu sus în jos, invitații permanenți, dar și cei speciali, vor trebuie să improvizeze în condiții nu tocmai… normale.

Primele imagini de la filmările pentru Săriți de pe fix!

Filmările la show-ul „Săriți de pe fix!” sunt în toi, iar Cabral și echipa se distrează mai mult ca oricând, cu public și în fața a zeci de camere de luat vederi. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate se dau în spectacol sub bagheta lui Cabral, prezentatorul emisiunii, care va fi difuzată în curând la PRO TV.

Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.., de exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral.

primele-imagini-de-la-filmarile-pentru-sariti-de-pe-fix-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Tot ce fac ei în show este spontan, rod al improvizației cu care au fost înzestrați, iar asta este ceea ce îi place cel mai mult Anisiei.

La emisiunea asta îmi place foarte mult că pot să fiu cum vreau eu, sărită de pe fix. Asta e starea mea naturală”, a mărturisit Anisia Gafton, care a făcut senzație la filmări, potrivit protv.ro.

Mihai Rait, actorul din „Las Fierbinți”, a declarat că totul este spontan și că îl vor vedea într-o lumină complet nouă.

Oamenii o să ne vadă altfel decât suntem. Nu știu dacă o să mai vadă undeva tâmpenii mai mari pe care le fac niște oameni, situațiile în care sunt puși și reacțiile adevărate, pentru că noi nu știm ce probă urmează, ce o să ni se întâmple, nu avem un scenariu, totul se întâmplă spontan”, a spus Mihai Rait.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton