Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini de la nunta lui Bursucu. Povestea specială a rochiei de mireasă purtată de soția sa

Primele imagini de la nunta lui Bursucu. Povestea specială a rochiei de mireasă purtată de soția sa
9

de Roxana Mirea,

Bursucu s-a căsătorit sâmbătă, 14 octombrie 2023, cu Andreea, cea care îi este alături de 11 ani. Cununia civilă și cea religioasă au avut loc în aceeași zi. Nunta s-a petrecut la Constanța, iar Bursucu și Andreea au arătat spectaculos. Iată primele imagini de la nunta lui Bursucu.  

Imagini de la nunta lui Bursucu 

După 11 ani de relație, Bursucu și iubita lui, Andreea, s-au căsătorit. Nunta a avut loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, într-un local superb din Constanța. De la marele eveniment, nu au lipsit colegele lui Bursucu: Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi. Teo Trandafir nu s-a numărat printre invitați. Meniul a fost unul tradițional, deși nu au fost respectate chiar toate obiceiurile.  

„Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul peste, însă cum vor arată ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele. (…)  

Nu avem tradiții de respectat și nu se va fură mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor  veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasă”, a declarat Bursucu, înainte de petrecere, pentru wowbiz.ro.  

Primele imagini de la nunta spectaculoasă a lui Bursucu. Cine a creat rochia de mireasă și cât au costat verighetele (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Rochia de mireasă a fost creată de Cătălin Botezatu 

Cătălin Botezatu a fost cel care i-a creat rochia de mireasă Andreei. Soția lui Bursucu a povestit că se gândea la această rochie de dinainte să vrea să fie mireasă.  

„Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a declarat Andreea, soția lui Bursucu, potrivit libertatea.ro.  

La nuntă au fost prezenți peste 350 de invitați, iar toată lumea s-a simțit foarte bine. La petrecere a cântat Vali Vijelie, dar și Iulia Dumitrache împreună cu band-ul ei.

Pe de altă parte, tortul a fost unul impresionant, având 8 etaje. Verighetele au costat 9.000 de euro. Inelul ales de soția prezentatorului a costat 6.000 de euro, fiind din aur galben de la Cartier, un brand de lux.

Sursa Foto: Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton