Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini de la nunta lui Theo Rose. Artista a ales o rochie de mireasă atipică: „Simplu și cu sens”

Primele imagini de la nunta lui Theo Rose. Artista a ales o rochie de mireasă atipică: „Simplu și cu sens”
14

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit, în mare secret, în urmă cu aproximativ o lună. Artista a ditribuit imagini de la ceremonie, spre bucuria fanilor care i-au transmis cele mai bune gânduri.

Primele imagini de la nunta lui Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar în vara anului trecut, cei doi au devenit părinții unui bebeluș superb care poartă numele de Sasha. Artista a dezvăluit, în timp ce se afla la premiera serialului „Tătuțu” că ea și regizorul Anghel Damian s-au căsătorit civil și religios, în secret, în urmă cu aproape o lună. Ceremonia a fost una restrânsă, simplă, dar plină de emoție.

Asa cum am visat. Simplu si cu sens  Multumim!  @koss.photography (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Artista a distribuit imagini din ziua nunții, iatr cadrele sunt unele absolut superbe. Theo Rose nu a fost o mireasă care a avut o rochie sofisticată, cu trenă imensă și nici nu a ales să poartă un machiaj extravagant. A mizat pe naturalețe, iar imaginile realizate surprind acest lucru din plin. Fotografiile distribuie de artistă au fost apreciate de mai bine de 45.000 de persoane la doar o oră de când au fost făcute publice, iar vedetele s-au grăbit să le transmită celor doi îndrăgostiți „Casă de piatră!” În dreptul instantaneelor, Theo Rose a scris: „Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”

Artista dezvăluia, într-un interviu acordat pentru Cancan, că petrecerea care a avut loc după nuntă a fost una simplă, precum un grătar cu familia. În ultima perioadă, vedeta susține concerte în înteraga țară și are un program foarte încărcat, așadar s-a simțit mult prea obosită pentru a organiza o petrecere grandioasă, conform propriilor spuse. Nunta a fost una de vis, fix cum și-a dorit, iar mirii au fost pur și simplu copleșiți de emoție și cu greu și-au putut stăpâni lacrimile!

Motivul pentru care Theo Rose nu dorește să-l expună pe Sasha pe rețelele de socializare

Theo Rose este foarte activă pe Instagram și își ține fanii la curent cu evenimentele care au loc în viața sa. Cu toate acestea, vedeta refuză să publice imagini în care chipul lui Sasha poate fi văzut. Artista a oferit și o explicație pentru alegerea de a nu-l expune în mediul online pe fiul său.

theo-rose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. 

Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton