; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (1)

Galerie foto cu primele zile de la “Ferma vedetelor”

18 February 2016

Prima noapte în Cipru a fost o provocare pentru cei 12 concurenți Ferma vedetelor'. Anda Ghiță este prima care și-a exprimat dorința de a pleca din fermă. Tensiunile au apărut între concurenți odată cu răsăritul soarelui, iar Anda nu a ezitat să spună lucurilor pe nume și să dea naștere unui întreg conflict.

[Not a valid template]

În ediția de aseară, telespectatorii au putut urmări cum s-au descurcat Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă în prima noapte. Credeau că vor avea parte de căldură, însă cei 12 au avut parte de o surpriză: în Cipru, temperaturile scad foarte mult noaptea și au avut de îndurat frigul, deoarece soba aflată în dormitor le-a dat ceva bătăi de cap, aceștia nereușind să mențină focul aprins.

Săptămâna viitoare, marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii vor afla cine sunt primii dueliști ai acestui sezon, vor vedea primul duel și cine este primul concurent eliminat de la Ferma vedetelor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare