Homepage  / Vedete străine

Primele imagini cu tatăl lui Britney Spears, după ce i-a fost amputat piciorul. Jamie a avut grave probleme de sănătate

Primele imagini cu tatăl lui Britney Spears, după ce i-a fost amputat piciorul. Jamie a avut grave probleme de sănătate
12

de Roxana Mirea,

Jamie Spears a fost văzut pentru prima dată de când i-a fost amputat piciorul. Tatăl lui Britney Spears s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar medicii nu i-au putut salva piciorul. Iată imaginile triste cu tatăl artistei.  

Jamie Spears, prima apariție după ce i-a fost amputat piciorul 

Jamie Spears se reface după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate chinuitoare. Tatălui lui Britney Spears i-a fost amputat recent un picior din cauza unei infecții bacteriene, potrivit TMZ, care a publicat fotografii cu bărbatul în vârstă de 71 de ani. Piciorul drept al acestuia a fost amputat parțial în noiembrie, la zece centimetri deasupra genunchiului, potrivit Page Six.

Tatăl lui Britney Spears a fost fotografiat marți la un depozit din Kentwood, Louisiana, primind ajutor pentru a se muta de pe scaunul pasagerului unei mașini într-un scaun cu rotile.

Primele imagini cu Jamie Spears, după ce i-a fost amputat piciorulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vestea luptei lui Jamie cu o infecție gravă a ieșit la iveală inițial în octombrie, deși People a relatat la acea vreme că acesta se recupera într-o clinică ambulatorie după o perioadă de spitalizare.

Intervenția chirurgicală a avut loc la doi ani după ce tutela lui Britney a fost încheiată, punând capăt controlului exercitat de Jamie și a asociaților săi asupra averii, finanțelor și afacerilor personale ale cântăreței.  

Jamie Spears, după ce i-a fost amputat piciorulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Britney Spears și tataăl ei, relație controversată 

În cartea sa de memorii „The Woman in Me”, Britney a detaliat viața sub tutela, care a durat 13 ani și a scris că „m-a dezbrăcat de feminitate, m-a transformat într-un copil”. 

Nu aveam cum să mă comport ca un adult, deoarece ei nu mă tratau ca pe un adult, așa că regresam și mă purtam ca o fetiță; dar apoi eu, adultă, reveneam – doar că lumea mea nu-mi permitea să fiu adult”, a scris în carte vedeta, în vârstă de 42 de ani. „Mă simțeam ca și cum aș fi fost privată de acele secrete bune ale vieții – acele presupuse păcate fundamentale de indulgență și aventură care ne fac umani.” 

În ceea ce-l privește, Jamie susține că mereu a fost preocupat de „interesul superior” al lui Britney. 

Pentru oricine care a încercat să ajute un membru al familiei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, poate aprecia cantitatea enormă de griji și muncă zilnică pe care le-a cerut această sarcină”, a declarat avocatul său într-o declarație din 2021, în mijlocul bătăliei juridice a duo-ului tată-fiică. „Pentru domnul Spears, acest lucru a însemnat, de asemenea, să-și muște limba și să nu răspundă la toate atacurile false, speculative și nefondate la adresa sa din partea anumitor membri ai publicului, a presei sau, mai recent, a propriului avocat al lui Britney.” 

Britney Spears s’expose sur les réseaux sociauxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton